Acasă Actualitate Ce le mai dă prin cap violatorilor pentru a avea parte de...

Ce le mai dă prin cap violatorilor pentru a avea parte de sex

DISTRIBUIȚI

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 50 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și fals în înscrisuri oficiale.

Reținerea acestuia de către polițiștii Secției 20 a venit în urma unor activități complexe declanșate în luna ianuarie, în baza unei plângeri formulate de către o tânără.

Cercetările efectuate până în prezent au reliefat că bărbatul de 50 de ani a lansat online un anunț conform căruia se făceau angajări pentru funcția de secretară, solicitând persoanelor interesate să trimită pe email date și fotografii, urmând ca acestea să fie programate și la o testare psihologică, la un cabinet situat pe raza sectorului 6, persoanele interesate neavând cunoștință despre faptul că oferta de angajare și examinare psihologică prezumau una și aceeași persoană.

Mai multe femei s-au arătat interesate de acest post și s-au deplasat la ,,cabinetul medical’ pentru testarea psihologică unde, după ce au completat anumite documente, sub pretextul necesității și unei examinări fizice, invocate de medic, au acceptat să li se administreze anumite medicamente și să se dezbrace, ulterior, după plecarea din cabinet, realizând că au fost victimele infracțiunii de viol.

Având în vedere aceste aspecte a fost pusă în aplicare o autorizație de percheziție domiciliară la locația prezentată drept ,,cabinet medical’, de unde au fost ridicate mai multe înscrisuri, obiecte și bunuri de interes în cauza penală, urmând a fi efectuate mai multe expertize și constatări.

La acest moment bărbatul urmează să fie prezentat magistraților, cercetările fiind continuate de către Secția 20 Poliție sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6 în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.