Acasă Actualitate Ce se face noua stea anti-ARN Adina Alberts?

Ce se face noua stea anti-ARN Adina Alberts?

DISTRIBUIȚI

Vaccinul Oxford/AstraZeneca ar putea fi autorizat doar pentru anumite grupe de vârstă în UE, deoarece nu există date suficiente despre eficiența lui în rândul persoanelor de peste 65 de ani, a spus marți directorul executiv al Agenției Europene a Medicamentului (EMA), Emer Cooke. EMA este așteptată să dea undă verde vaccinul pe 29 ianuarie.

Prezentă tot mai des pe canalele TV pentru a convinge populația să nu se vaccineze cu vaccinurile Pfizer și Moderna, planurile Adinei Alberts care a luat decizia de a-și vaccina părinții cu Astra-Zeneca ar putea fi date peste cap de EMA. Alberts a anunțat decizia printr-o postare pe rețelele sociale:
„Vă sunt datoare cu un răspuns, pe care mulți dintre dvs îl așteaptă. Nu pot să spun că dețin adevărul absolut. Ca și dvs, încerc să mă descurc în avalanșa de știri, reale și false, care inundă canalele noastre media. Profesia de medic mă ajută, dar mă și obligă. Eu NU POT să spun tâmpenii! Nu-mi dă voie legea. Dar NU POT să spun nici minciuni. Nu-mi dă voie conștiința!
AM ALES într-un final vaccinul potrivit pentru părinții mei.
Aș fi vrut să am mai mult timp să mă documentez, mai multe date disponibile despre reacții adverse!
Am “ales” vaccinul Oxford Astra-Zeneca!
Este o figură de stil… Pentru că, din păcate, nu am opțiuni în acest moment. Ar fi fost normal ca Guvernul României să fi negociat și cu cei de la AstraZeneca! Ar fi fost normal să avem și această opțiune la dispoziție! Și vaccinul rusesc Sputnik reprezintă pentru mine o opțiune mai bună decât Pfizer sau Moderna! La fel și cele 4 (deja) vaccinuri chinezești cu care se imunizează poporul chinez!
De ce?!
Este vorba de principiul vaccinului, de modul de obținere și de mecanismul de acțiune!”

Acum Alberts va avea de așteptat să aprobe UE vaccinurile chinezești sau cele rusești pentru a-și vaccina părinții. Asta dacă nu decid parinții să se programeze singuri zilele astea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.