Acasă Actualitate Încep controalele la centrele de vaccinare pentru a se vedea dacă se...

Încep controalele la centrele de vaccinare pentru a se vedea dacă se respectă programările

DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că se vor face echipe de control care să verifice modul în care se face vaccinarea la centrele de vaccinare. Potrivit ministrului, cei care nu respectă strategia Guvernului vor fi sancționați.

„Sunt 350 de mii de români vaccinați. Este esențial să păstrăm acest raport echitabil de vaccinare. Sfârșitul pandemiei însemnă să-i protejăm pe cei vulnerabili. În momentul de față România nu arată rău. Suntem în top 10 la nivel european la vaccinare la mia de locuitori.
Avem însă mai puține doze de vaccin decât am avea nevoie. E esențial ca autoritățile să nu rămână impasibile. În principiu și în practică trebuie să îi protejăm pe cei vulnerabili. Se vor face echipe de control pentru a se verifica cum stau lucrurile la centrele de vaccinare. E o problemă cu cantitatea de doze de vaccin. Asta înseamnă că trebuie sancțiuni pentru cei în măsură să verifice dacă strategia este respectată la nivelul centrului de vaccinare”, a spus Vlad Vociulescu, în cadrul unei conferințe de presă.

2 COMENTARII

  1. Pensionarii din Bucuresti nu se pot programa la vacinare de 2-3 saptamani ! veti da drumul la etapa a 3-a si noi nu am putut sa ne programam ! BUNA ORGANIZARE !!!

  2. bla bla fără acoperire în practică. Rușinos.
    PS citiți principiul lui Peter
    ”Principiul lui Peter este o teorie emisă de Dr. Laurence J. Peter. Teoria afirmă că membrii de succes ai unei organizații ierarhice sunt, până la urmă, promovați până la nivelul lor maxim de competență, după care, o promovare ulterioară îi ridică la un nivel pentru care nu mai sunt competenți, deci incompetenți.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.