DISTRIBUIȚI
ceaușeștii

De profesie cizmar, Nicolae Ceaușescu folosea frecvent vizitele de lucru în care oferea „indicații prețioase” despre cum trebuie făcute lucrurile, geniul său manifestându-se, desigur, în toate domeniile. De la el s-au inspirat și Victor Sandu, directorul general al Apelor Române, numit în funcție de PSD, deși el nu îndeplinește condițiile de studii nici pentru a ocupa funcția de Director de Administrație Bazinală, (vezi AICI) și Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor care deși e subinginer mecanic de profesie, s-a consacrat ca profesor de specialitate la Centrul de plasament, Beclean.
Convinși, ca și Ceaușescu de genialitatea lor dar fără a avea vreo pregătire în domeniul hidrotehnic, cei doi s-au deplasat „în județul Sibiu, pentru a coordona echipele de intervenție din teren” – Sandu și pentru a „inspecta modul în care se intervine” – Deneș, anunță printr-un comunicat ANAR.
Ministerul anunță printr-un alt comunicat că Deneș coordonează, „de la fața locului, intervențiile echipelor Administrației Naționale ”Apele Române” (ANAR), în zonele cu potențial de risc în ceea ce privește inundațiile” și că „de asemenea, tot în județul Sibiu se află și directorul general al ANAR, Victor Sandu”.

În realitate toată munca o fac profesioniștii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor și de la Administrațiile Bazinale, oameni extenuați de munca grea și de responsabilitatea care-i apasă.
De-a lungul anilor, politrucii care au fost numiți de partide în fruntea ANAR au prăduit banii instituției, construindu-și vile somptuoase pe numele apropiaților, cu muncitorii ANAR, folosind utilajele și materialele instituției și împărțind cu generozitate (desigur pentru a-și asigura libertatea) și șefilor de partid care i-au numit.
Daca la Ioan Deneș care este senator PSD, apartenența politică e fără dubii, la Victor Sandu, aceasta a fost dezvăluită recent de Ziarul Curentul în urma unui fals în declarația sa de avere. În octombrie 2015 când a fost parașutat de la un service auto din București în fruntea a zece mii de angajați ai Apelor Române, Victor Sandu a fost bănuit că e omul lui Tăriceanu sau al Grațielei Gavrilescu. Informație greșită pentru că de fapt, Victor Sandu este omul trezorierului PSD, deputatul de Argeș Mircea Gheorghe Drăghici.
Plăcându-i acoperirea că e omul lui Tăriceanu și pentru a nu fi depistat de ANI că deține împreună cu deputatul un teren lângă Pitești și astfel să ajungă să fie verificați înrucișat, riscând apoi declanșarea controlului averii și unul și celălat, Sandu a depus la ANI o singură declarație de avere cu același număr și aceeași dată, 64/31.05.2017, ca și cea de pe site-ul rowater.ro dar cu conținut diferit. Detalii AICI

Foto: apepaduri.gov.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.