DISTRIBUIȚI
șeful anar service auto

Încă din octombrie 2015 când a fost parașutat de la un service auto din București în fruntea a zece mii de angajați ai Apelor Române, Victor Sandu a fost bănuit că e omul lui Tăriceanu sau al Grațielei Gavrilescu. Informație greșită pentru că de fapt, Victor Sandu este omul trezorierului PSD, deputatul de Argeș Mircea Gheorghe Drăghici. Așa se explică și faptul că Sandu s-a înscris de pe poziția de director general la concursul de director la ABA Argeș Vedea unde ar trebui evaluat de subalternii lui.
Plăcându-i acoperirea că e omul lui Tăriceanu și pentru a nu fi depistat de ANI că deține împreună cu deputatul un teren lângă Pitești și astfel să ajungă să fie verificați înrucișați, riscând apoi declanșarea controlului averii și unul și celălat, Sandu depune la ANI o singură declarație de avere (foto jos) cu același număr și aceeași dată, 64/31.05.2017, ca și cea de pe site-ul rowater.ro (foto sus) dar cu conținut diferit.

Astfel, în declarația de la ANI, terenul cu pricina apare ca fiind mai mic de 10 ori și deținut împreună cu soția iar în declarația depusă la ANAR, apare în coproprietate cu Gheorghe Drăghici și cu Bălțat Dan. Din investigațiile noastre a rezultat că Gheorghe Drăghici este deputatul Mircea Gheorghe Drăghici iar Bălțat Dan este fostul polițist Bălțat Marian Dan, trimis la judecată de ANI care a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 1.552.103,37 Lei (aprox. 417.477,45 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de el împreună cu soția Virginia Liliana, funcționar public în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Argeș.
ANI a constatat că în perioada 2000 – 2010 cei doi au realizat venituri salariale, în cuantum de 1.325.692 Lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 2.877.795,37 Lei. Cei doi soți au câștigat procesul la Curtea de Apel Pitești dar recent, ÎCCJ a admis în principiu recursul ANI, fixând termen de judecată la data de 09.05.2018.
Nici deputatul Drăghici nu e mai transparent în declarația de avere, trecând terenul ca fiind deținut în coproprietate cu BMD și SV.
Doar, doar nu-l va verifica și pe el ANI că cine știe ce descoperă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.