Acasă Actualitate Cel mai slab primar al Capitalei din 1990 încoace, Firea anunță: pot...

Cel mai slab primar al Capitalei din 1990 încoace, Firea anunță: pot să candidez și ca INDEPENDENT la Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

Sub Gabriela Firea, Bucureștiul a devenit al treilea cel mai aglomerat oraș din lume iar Comisia Europeană a deschis procedura de infringement pentru aerul poluat din capitală, pentru că de aproape trei ani de când este primar, pesedista a avut o singură grijă: să-și conserve prin pomeni din bani publici voturile obținute în 2016.
Cu bugetul tăiat de condamnatul Dragnea ca răzbunare pentru atacurile lui Firea împotriva sa, incompetenta Firea a anunțat, sâmbătă seara, că dacă nu va mai fi susținută de partid la următoarele alegeri locale și va intenționa să candideze o va face ca independent.

„Dacă la anul la conducerea partidului va fi tot Liviu Dragnea si va avea alt candidat la Primăria Capitalei iar eu voi decide sa candidez, o pot face si independent”, a declarat Gabriela Firea la România Tv.

Intrebata fiind daca i se va alatura lui Victor Ponta, că nu intentioneaza sa paraseasca PSD, insa cel mai probabil va fi exclusa din formatiunea politica.

„Domnul Dragnea îi obligă pe unii primari de sectoare sa dea comunicate de presa sub amenintare sau sub promisiunea unor functii foarte importante. Sunt membru PSD, om de stanga, nu am fost niciodată traseist politic, nu am facut parte dintr-o alta formatiune. Probabil pentru domnul Dragnea acestea sunt detalii, el venind de la PDL nu-l intereseaza atat de tare soarta PSD. (..) Vrea sa fie presedintele tarii, dar cum sa fie un om care duce lupta politica (..) pana la a ii pedepsi pe oameni. Daca era vizionar, un om de stat, ar fi aratat ca munceste pentru romani si nu ar fi taiat niciun leu. Domnul Dragnea nu ma va pune in genunchi niciodata. Sper ca epoca Dragnea sa se sfarseasca cat mai curând”, a declarat Gabriela Firea la România Tv.

Intrebata daca intentioneaza sa se alature partidului lui Victor Ponta, Firea a răspuns: „Nu plec la nicio formațiune politică. Sunt membru PSD. Probabil mă vor da afara”.

1 COMENTARIU

  1. Dac-ar demisiona din partid ar pierde dregătoria, parcă tot așa a fost dat afară d. Pandele.
    (Off-topic)Poate noua usr de pluș va găsi resurse să convingă justiția că cineva poate fi considerat demisionat chiar dacă formal a fost dat afară, ar fi o speță interesantă și s-ar lămuri și la ei multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.