Acasă Politic Astăzi s-a format principala forță de opoziție: Alianța 2020 USR PLUS

Astăzi s-a format principala forță de opoziție: Alianța 2020 USR PLUS

DISTRIBUIȚI

USR şi PLUS au decis, sâmbătă, după întâlnirea Comitetului Politic USR și a Consiliului Național PLUS ca cele două partide să formeze alianța “2020 USR PLUS” pentru a candida împreună la viitoarele alegeri europarlamentare care vor avea loc pe data de 26 mai 2019.

Fostul premier Dacian Cioloş va fi primul pe listele comune ale alianţei „2020 USR-PLUS” pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragoş Pîslaru (PLUS) şi Clotilde Armand (USR), a anunţat, sâmbătă, preşedintele USR, Dan Barna.

„Dacian Cioloş va fi cap de listă, vor continua apoi Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand şi lista continuă. Este o listă în care avem competenţă şi experienţă politică consistentă de ambele părţi. Este un rezultat încurajator, considerăm noi, dar să fim realişti, acestea sunt sondaje, întotdeauna depinde de campania electorală, (…) cele două partide au şef de campanie persoane foarte competente şi cu mare potenţial de a duce această campanie într-un mod cum nu a mai fost în România, vorbim de Cătălin Drulă şi Vlad Voiculescu, doi tineri politicieni de foarte mare calitate pe care îi are România. Am vrut să dăm semnalul că obiectivul nostru este anul 2020, cu majoritatea politică pe care vrem să o oferim românilor. Este un semnal clar, de coagulare a forţelor de opoziţie. Iată, forţele politice noi care s-au născut în ultimii ani au înţeles pe care românii care vor o schimbare l-au transmis, inclusiv în stradă. Am venit cu un răspuns la acest apel şi sperăm noi să fie doar un prim pas, până la alegerile parlamentare să putem vorbi de o opoziţie solidă, unită, alături de care să vină şi forţele societăţii civile care doresc această schimbare în bine în România”, a mai spus Dan Barna.

4 COMENTARII

 1. Deci cei doi europeni moderni lasă pe locul ultim o doamnă. Curat sec. XXI, monșer. Apropo de ș, chiar s-ar potrivi ședila 🙂 Așteptăm reacția popcorn a d.lor Ponta & Dragnea

 2. comparatie intre Becali si ciolos :
  asemanari :fiecare a incercat sa faca un partid dar….. au dat „chix” ,
  deosebiri : Becali a cumparat un partid,
  ciolos a fost cumparat de un partid care s-a infiintat dar nu a fost capabil sa-si aleaga un presedite!!!!! si a cumparat unul : pe ciolos , care astepta la colt ,!!!cam dubioasa constructie ca sa mai si crezi in ea si apoi sa-l votezi,
  P.S. la fel de ciudata si „mariajul „lui ciolos cu USR !!!
  ciolos vrea un ciol-an de ros : primul pe lista la europarlamentare!!!

  HAI LA VOT, LA VOT , LA VOT !! DAR NU CU ciolos SI usr!!!usr alta deziluzie , s-a vandut prea repede !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.