Acasă Actualitate CFR nu a primit nicio solicitare pentru testarea noii linii feroviare spre...

CFR nu a primit nicio solicitare pentru testarea noii linii feroviare spre Aeroportul Henri Coandă

DISTRIBUIȚI

Referitor la afirmaţia apărută în spaţiul public potrivit căreia CFR Călători nu a răspuns solicitării pentru a efectua testele pentru noua linie feroviară spre Aeroportul Henri Coandă, precizăm că aceasta este falsă.

Facem precizarea că CFR Călători nu a primit o astfel de solicitare.

Menţionăm, de asemenea, că CFR Călători a solicitat în urmă cu câteva săptămâni trasee de la compania naţională de infrastructură feroviară şi planul de mers pentru a realiza transportul între Gara de Nord Bucureşti şi Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Mai mult, compania a avut întâlniri cu reprezentanţii firmei care realizează construcţia pentru a pune la punct detaliile privind amenajarea spaţiilor ce urmează să fie ocupate de personalul CFR Călători în staţia de cale ferată din Aeroportul Henri Coandă.

1 COMENTARIU

  1. Ministrul Tătaru este din păcate depășit de situație, iar ce este mai grav pentru sănătatea publică este că și precedesorii săi reprezintă interesele financiare ale importatorilor de medicamente de origini elegant spus oculte. Concret, când ați auzit pe decidenții din Ministerul Sănătății din Romania că sunt interesați de preventia actului medical ?! De ce este falimentata in mod intenționat sectorul de sănătate primara de către decidenții statului român ?! De ce este distrusa efectiv asistenta medicala primara , cui folosește și cu ce sacrificii umane și materiale !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.