Acasă Actualitate CGMB discută azi mandatarea ASSMB pentru obținerea de 70 de milioane de...

CGMB discută azi mandatarea ASSMB pentru obținerea de 70 de milioane de EURO din PNRR. Instituția e condusă de un penal și de o impostoare

DISTRIBUIȚI
ASSMB a demarat elaborarea cererilor de finanțare pentru toate cele trei Ghiduri ale Beneficiarului lansate de Ministerul Sănătății și intenționează să depună proiecte în valoare de 70 milioane de EURO pentru unități de asistență medicală ambulatorie, secții de terapie intensivă pentru nou-născuți și echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.
Consilierii generali ai Capitalei se vor întruni şi şedinţă extraordinară luni, de la ora 10.00, pe ordinea de zi figurând cinci proiecte de hotărâre care vizează cereri de finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti urmează să fie mandatată să elaboreze şi să depună proiecte pentru unităţile sanitare pe care le administrează, în calitate de lider de parteneriat, în vederea accesării de finanţare nerambursabilă prin PNRR.

Instituția e condusă prin decizia lui Vlad Voiculescu și semnătura viceprimarului USR Horia Tomescu de penalul Plută, detalii în articolul DNA suspendă procesul civil Gomoiu după ce ASSMB a încercat intimidarea experților și de impostoarea Oana Sivache, care a susținut că a absolvit în paralel YALE și MICHIGAN, informația fiind ulterior ștearsă. Detalii AICI.

Celelalte patru proiecte vizează:

  • cumpărarea a 46 de tramvaie,
  • modernizarea şi extinderea semaforizării inteligente,
  • dotarea a 1.272 de staţii STB cu sisteme de informare (din cele 2.271 existente),
  • achiziționarea a 60 de microbuze electrice şi a staţiilor de încărcare aferente.

Primăria Capitalei vrea să solicite finanţare în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru crearea unui hub de mobilitate şi management urban, conform unui proiect care urmează să fie propus pentru ordinea de zi suplimentară a şedinţei de luni. Este vorba despre un proiect în valoare de 16.343.364 lei, dintre care cheltuieli neeligibile în valoare de 246.135 lei fără TVA.

1 COMENTARIU

  1. PAI DACA „Instituția e condusă de un penal și de o impostoare” ATUNCI DESFIINTAM INSTITUTIILE STATULUI COMPETENTE SA IA MASURILE CUVENITE IN ACEST CAZ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.