Acasă Actualitate Chelnerița și șeful de grădiniță sunt pilele târgovețului Tătaru. Nou caz: detașat...

Chelnerița și șeful de grădiniță sunt pilele târgovețului Tătaru. Nou caz: detașat la 69 de ani la ANAR tot de la Primăria Vatra Moldoviței

DISTRIBUIȚI

Toată presa românească a preluat ancheta RECORDER despre chelnerița și administratorul de grădiniță angajați ca ingineri la Apele Române însă majoritatea au ocolit informația că obscurul Nelu Tătaru a propus-o pe domnișoara, originară din comuna Țigănași, județul Iași, precum și pe domnul originar din Bârlad pentru funcțiile de ingineri. Reamintim că guvernul Orban a cumpărat multă publicitate pentru purtarea măștii de la marea parte a mass-mediei.
Tot la ABA Prut-Bârlad un administrator de grădiniță a fost transferat la biroul exploatare lucrări al SGA Vaslui care la numai două luni de la acel transfer a fost numit inginer șef al SGA Vaslui, practic al doilea post din organigramă ca importanță după cel de director.
Și domnișoara și domnul au fost susținuți de PNL Vaslui la angajare, informație confirmată de jurnalistul vasluian Daniel Tănăsuc, un fost apropiat al lui Timofticiuc și al lui Tătaru.

Tânăra angajată la Apele Române nu a reuşit să răspundă unor întrebări banale, puse de un director tehnic și deși domnișoara a absolvit Facultatea de Chimie, nu a știut nici măcar simbolul chimic al fosforului, ceea ce ridică o mare întrebare despre nivelul absolvenților respectivei facultăți. Simona Iancu a fost angajată trei zile la Primăria Vatra Moldoviței din judeţul Suceava, pentru a putea fi detaşată la Apele Române, se arată într-un material realizat de Recorder.

Tot de la Primăria Vatra Moldoviței a fost detașatde „animalul politic” și Stelian Mețler de 69 de ani la Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani. El e tatăl lui Constantin Mețler, director general adjunct la Administrația Națională „Apele Române” (ANAR). Înainte de pensionare a lucrat la ITM. Citește ancheta jurnalistilor de la reporteris.ro

La Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad este director Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași. Acesta se recomandă subordonaților ca „un animal politic care va ajunge cel puțin ministru” și le cere specialiștilor din instituție să accepte angajați care nu știu nici măcar în ce se măsoară debitul unui râu.

Nici Avram nu e prea inteligent de vreme ce a dat drept formulă a ariei triunghiului baza ori ipotenuza la pătrat, ceea ce ar însemna oricum o formulă volumetrică, rezultând o unitate de măsură în metri cubi și nu una de suprafață.

 

4 COMENTARII

  1. „deși domnișoara a absolvit Facultatea de Chimie, nu a știut nici măcar simbolul chimic al fosforului, ceea ce ridică o mare întrebare despre nivelul absolvenților respectivei facultăți”.
    Facultatia di Chimiii di la Ieși șiaușîstî (din vremurile când încă se mai făcea școală în țara asta…) avea 4 secții: „(Chimiii) Anuorganicî”, „(Chimiii) Uorganicî”, „(Chimiia) Cuompușîluor Macruomuolieculari” șî „(Chimiia) Șieluluozîii șî Hîrtiii” (asta ultima, unica din țară). Ieșeau de-acolo cu diplome niște podobe de mai mare dragu’ : habar nu aveau de Chimie (indiferent de specialitatea absolvită) și habar nu aveau de inginerie. dar multe dintre ele (facultățile de chimie erau majoritar feminine) au ajuns pe posturi de inginer-șef sau (după 1990) director tehnic. De-aia s-a dus de rîpă industria chimică! …iar astea care obțin azi diplomele („pîn mijluoași spieșîfișie”…) sunt așa cum apare în media paparuda asta „absolventă” ajunsă ospătăriță.

  2. Haretule , esti praf ! … Uzinele chimice , cu mic cu mare si din toata tara au fost privatizate / lichidate / taiate si vandute ca fier vechi , in marea lor majoritate ! Clasa politica conducatoare noua / ” fura closca de pe oua ” este vinovata de distrugerrea industriei , agriculturii , transporturilor , invatamantului s. a . , iar noi suntem vinovati ca-i toleram si admitem ceea ce fac acesti ” ipochimeni ” ! Ai dreptate , in ceea ce priveste ” loazele promovate ” in invatamantul superior si ajunse in posturi inalte !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.