Acasă Actualitate Ciolacu, Firea, Bădălău, Stănescu și Olguța nu pot prelua PSD. Dacă Dăncilă...

Ciolacu, Firea, Bădălău, Stănescu și Olguța nu pot prelua PSD. Dacă Dăncilă demisionează, Teodorovici devine interimar conform statutului

DISTRIBUIȚI

Liderii PSD au decis aseară, în CEx-ul paralel organizat în biroul lui Marcel Ciolacu, ca partidul să fie condus colectiv până la congresul din februarie. Gruparea care vrea să preia conducerea PSD este una „de elită”: Ciolacu, un submediocru absolvent de ecologică, Stănescu fost tractorist, Bădălău fost de cereale, Firea mincinoasă diabolică și Olguța pe care foștii săi colegi de partid o prezintă într-o carte ca „îndrăgostită de Fetească și de Riesling, se strecura sub biroul președintelui partidului și-l făcea să transpire și să respire cu dificultate”.
Potrivit statutului, în cazul in care Viorica Dăncilă renunţă la funcţia de preşedinte PSD locul său în fruntea partidului este ocupat automat, ca interimar, de preşedintele executiv Eugen Teodorovici. Prin urmare, e nevoie ca Teodorovici sa demisioneze la pachet cu Viorica Dăncilă pentru ca buzoianul Ciolacu să devină interimar. Surse din conducerea PSD sustin ca fostul ministru de Finanţe nu vrea sa renunţe de bunăvoie. De altfel, aseară, într-o emisiune la Antena 3, Eugen Teodorovici a spus: „Genunchii ăştia doi nu se îndoaie. Pe mine m-a ales un Congres”. În replică, Marcel Ciolacu l-a ameninţat că CEx-ul îl va suspenda din partid, astfel încât funcţia de preşedinte executiv să devină vacantă. Un alt lider care nu vrea să demisioneze e Mihai Fifor, secretarul general al partidului, aflat în relaţii reci cu Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.