DISTRIBUIŢI

UPDATE: Camera Deputaților a adoptat legea prin care românii vor primi două noi zile libere: 6 și 7 ianuarie, de Sărbătoarea Botezului Domnului și Soborul Sf. Proroc Ioan Botezătorul. Legea a fost adoptată cu 193 pentru, 65 contra și 8 abțineri.

Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Ion-Marcel Ciolacu, a depus o inițiativă legislativă, susținută de toți parlamentarii PSD, prin care românii vor primi liber pe 6 și 7 ianuarie, de Sărbătoarea Botezului Domnului și Soborul Sf. Proroc Ioan Botezătorul.

Inițiativa legislativă a trecut de Senat, iar acum a intrat în dezbaterile finale la Camera Deputaților.

Cei de la USR și cei de la AUR au făcut front comun și încearcă să blocheze legea.

”Nu există niciun studiu de impact pentru aceste zile libere, este o măsură politicianistă. Acest proiectar fi putut fi adoptat la fel de bine la finalul anului trecut, dar anul acesta nu este unul electoral, anul viitor este electoral. Este singurul motiv pentru care vreti să acordați 2 noi zile libere, numai pilele si cunostintele vor beneficia de aceste 2 zile libere plătite, nimic nu justifică suplimentar o asemenea măsură”, a spus Cristian Seidler, de la USR.

Desigur că de-acum putem să ne așteptăm ca și de Sf. Nicolae să fie zi liberă la cererea lui Ciucă sau de Mihail și Gavril la cererea lui Firea.

Foto: Ion-Marcel Ciolacu și Sorina Docuz

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.