Home Actualitate Ciucă îl susține pe Ciolacu să crească taxele şi impozitele şi să...

Ciucă îl susține pe Ciolacu să crească taxele şi impozitele şi să distrugă mediul de afaceri

DISTRIBUIŢI

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, îl susţine pe premierul Marcel Ciolacu să crească taxele şi impozitele şi să distrugă mediul de afaceri din România, afirmă vineri preşedintele USR, Cătălin Drulă.

„Unde sunteți, domnule Nicolae Ciucă? Unde sunteți în aceste zile, dumneavoastră, beneficiar de pensie specială de 18.000 de lei pe lună? Sunteți apărătorul mediului de afaceri? Sunteți partenerul celor care muncesc zi de zi și cărora acum le creșteți taxele și îi băgați în faliment sau îi trimiteți să plece din țară sau să își mute afacerile cum știu mai bine, ca să mai poată să supraviețuiască? Ieșiți din bârlog, domnule Nicolae Ciucă, cel care ați declarat în decembrie 2022 că acest buget pe 2023 este unul corect și realist. Este realist să ai un deficit de 110 miliarde de lei, atât cât prognozează Finanțele, față de 68 de miliarde cât a fost pus în legea bugetului de stat? Asumați-vă! Aveți onoarea să vă cereți scuze și să tăiați acest jaf și această risipă a statului, fără să băgați mâna în buzunarul românilor. Asta ar face un partid liberal. Din păcate, la PE-NE-LE a rămas doar numele! Este IN-CRE-DI-BIL unde s-a ajuns cu acest PE-NE-LE, ca să îl parafrazez pe președintele Klaus Iohannis, care folosea aceeași frază, doar cu PSD în loc de PNL. PNL a ajuns partidul care atacă mediul privat, care atacă business-ul românesc, care crește taxe, care mărește impozite pentru a hrăni o clientelă grasă de partid. Iată că Klaus Iohannis și PNL i-au adus pe cei de la PSD la putere, i-au dat guvernarea lui Marcel Ciolacu, iar acum, cu ministrul Finanțelor de la PNL, Marcel Boloș, cresc taxele și dau o lovitură economiei românești pentru a hrăni toate rețelele de partid care au rămas fără bani. Acesta nu este un partid liberal. Acesta nu este un partid de dreapta. Acesta este un partid care se ascunde”, spune Cătălin Drulă.

1 COMENTARIU

  1. atata timp cat sunt platiti de stat, ii doare-n, vipusca si pe cea de patrafir a tov. marcel bolos.
    la o gandire sistemica unde acesti tovarasi – n i c i o d a t a – nu au muncit la vreun srl, af, „la privat”, nu au avut si nici nu au o viziune ce insemana ca altul de „la privat” sa munceasca doar ca sa-si platesca „darile catre stat”, pentru acesti (h)alesi (h)ai neamului…

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.