Acasă Actualitate Clotilde a înființat linia telefonică non-stop gratuită pentru seniori

Clotilde a înființat linia telefonică non-stop gratuită pentru seniori

DISTRIBUIȚI

Persoanele în vârstă din Sectorul 1 pot apela, la orice oră şi în orice zi, linia telefonică gratuită şi confidenţială, 0800.800.063.

Începând cu această săptămână, programul serviciului TelVerde „Persoane Vârstnice” este disponibil non-stop, de luni până duminică.

La numărul de telefon 0800.800.063, persoanele în vârstă stau de vorbă cu un operator specializat care îi ascultă şi îi îndrumă către soluţii adecvate nevoilor lor de informare, consiliere, sprijin practic sau emoţional. Linia poate fi accesată şi de cei care doresc să semnaleze un abuz sau o situaţie dificilă a unui vârstnic.

Serviciul este pus la dispoziţie de către Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncţional Caraiman şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

„În Sectorul 1 oferim servicii sociale complete pentru persoanele vârstnice. Prin DGASPC Sector 1, am mărit numărul de centre de zi pentru seniori şi am extins activitatea acestora. De asemenea, le oferim o gamă largă de servicii medicale gratuite prin Complexul Multifuncţional Caraiman. Pentru a fi în permanenţă la dispoziţia acestora, am decis ca linia telefonică gratuită dedicată persoanelor în vârstă să poată fi apelabilă la orice oră. Specialiştii noştri vor fi la capătul celălalt al firului pentru a acorda asistenţă şi sprijin,” a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.