Acasă Actualitate Clotilde împarte banii economisiți de la Romprest locuitorilor Sectorului 1

Clotilde împarte banii economisiți de la Romprest locuitorilor Sectorului 1

DISTRIBUIȚI
„Am susținut astăzi o conferință de presă la care au participat Vlad Voiculescu – fostul ministru al Sănătății, Claudiu Nasui – fostul ministru al Economiei și deputata Cristina Prună– vicepreședinte în Comisia de Industrii și Servicii în care am anunțat un nou proiect prin care vrem să sprijinim cetățenii Sectorului 1 afectați de criza energetică.
M-au întrebat mulți oameni unde sunt banii economisiți de la operatorul de salubritate care ne factura prea mult. Iată acum răspunsul meu. Avem 200 milioane lei economisiți în perioada 2021-2022 de la serviciul de salubritate și îi vom folosi astfel:
Toți cetățenii Sectorului 1 vor putea beneficia de un sprijin anti-criză în valoare de 1.000 lei pentru a putea trece mai ușor peste această iarnă. Sprijinul financiar poate fi folosit de cetățeni pentru: achiziția de panouri fotovoltaice, pompe de căldură, schimbarea de uși și ferestre și în anumite cazuri plata unor facturi la energie.
Aceasta este soluția pe care administrația locală a Sectorului 1 a găsit-o potrivită pentru cetățenii săi în acest moment în lipsa unor măsuri de sprijin adoptate de către Guvernul României. În acest moment, o criză energetică are loc în toată Europa, în principal din cauza șantajului pe care-l face Rusia cu exportul de gaze. Toate guvernele europene, de la București la Lisabona și de la Atena la Oslo, încearcă să reducă cererea și să consolideze aprovizionarea cu energie înainte de iarnă.
Lansez un apel către toate forțele politice să lase orgoliul de partid și calculele electorale la o parte și să vină în sprijinul cetățenilor votând în viitoarea ședință de consiliu local acest proiect.”, a anunțat Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.