Acasă Actualitate CNN: ce au ajuns să le facă mamelor tinerii musulmani declarați adepți...

CNN: ce au ajuns să le facă mamelor tinerii musulmani declarați adepți ai lui Abu-Andrew Tate

DISTRIBUIȚI

CNN a prezentat un reportaj despre influența pe care Andrew Tate recent convertit la islam o are asupra tinerilor musulmani din întreaga lume.
Televiziunea a dat exemplu cazul a doi tineri musumani care urmau să se căsătorească, fata, 29 de ani, broker de asigurări, mutându-se din Marea Britanie în Dubai cu serviciul pentru a fi alături de viitorul soț. Din cauza influenței lui Andrew Tate, tânăra l-a părăsit pe viitorul soț după ce acesta devenise abuziv verbal, începuse să o insulte și să o disprețuiască, anunțând-o totodată că el vrea să-și ia mai multe soții.

CNN prezintă și cazul unei jurnaliste în vârstă de 25 de ani dintr-o familie de musulmani din Marea Britanie, care povestește că cei doi frați ai ei, în vârstă de 21 și 23 de ani, au început să enunțe opiniile „extrem de misogine” ale lui Tate după ce au vizionat videoclipuri cu el pe YouTube.
Fratle de 23 de ani „a devenit extrem de misogin, spunându-mi mie și mamei mele că datoria noastră este să gătim și dacă mama mea nu gătește într-o zi, o numește leneșă”, a povestit britanica. „Îi spuneam că este manipulat de Andrew Tate, iar el spunea că eu nu trebuie să am o părere și că ar trebui să mă opresc din vorbit.”

CNN spune că tot mai multe femei musulmane își exprimă îngrijorarea pentru că Tate promovează o versiune distorsionată a islamului pentru a-și justifica autoproclamatul său misoginism și obsesia dominației masculine.

Comentatorii spun că Tate influențează mințile tinere din comunitățile din întreaga lume, filmulețele tulburatului Tate adunând zeci de miliarde de vizualizări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.