Acasă Actualitate I-a ieșit misoginismul pe nas la Beciul Domnesc: Andrew Tate retractează afirmațiile...

I-a ieșit misoginismul pe nas la Beciul Domnesc: Andrew Tate retractează afirmațiile despre femei

DISTRIBUIȚI

În mod public Andrew Tate s-a autodeclarat absolut-misogin și i-a învățat pe urmăritorii lui cum să se poarte cu femeile, comițând în mod repetat infracțiunea de incitare la ură împotriva femeilor:

„Sunt foarte mulți bărbați cu adevărat incompetenți. Cred că cea mai mare greșeală făcută de bărbați este să asculte femeile, deoarece ele nu știu ce vor, nu știu ce să mănânce, nu știu nimic”
“Da, cred că sora mea este proprietatea soțului ei. Când o mireasă merge pe culoar, tatăl acesteia este lângă ea să i-o predea iubitului”
“Scoți maceta. Boom, o lovești în față, apoi o apuci de gât. Taci, curvo!”
“Înainte să termine propoziția, am plesnit-o peste față, atât de tare, pe curva aia, încât nu îmi va mai cere niciodată să fac această alegere”.
„Femeile care nu sunt virgine sunt ‘bunuri folosite’”
În România Codul Penal prevede ca infracțiune: „Incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane definită pe criterii de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie ori apartenenţă politică, avere, origine socială, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA, considerate de făptuitor drept cauze ale inferiorităţii unei persoane în raport cu celelalte, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

Probabil că după ce a început să priceapă ce-i explică avocații, Tate a lansat mai multe mesaje din arestul preventiv:

– Am auzit că guvernul Regatului Unit cheltuie miliarde de dolari pentru a le spune tinerilor că mesajul meu este toxic. Acum fac campanii anti-Tate în școli.
– Cred în valorile tradiționale masculine, cred că este datoria sacră a unui bărbat să fie competent și capabil să-și protejeze și să întrețină familia.
– Mesajul meu este foarte simplu și bine înțeles. Iubește, onorează și respectă familia ta, fii harnic, disciplinat și muncitor, fă întotdeauna ceea ce trebuie și trăiește cu o inimă curată.
– Nu sunt misogin, cred că femeile ar trebui protejate, asigurate și îngrijite.
– Dezavuez orice consum de droguri, dezavuez orice criminalitate și dezavuez orice violență. Mesajul meu este pur și pozitiv. Miliarde de dolari nu pot masca acest adevăr. Sunt doar dolari din taxe care se irosesc”, a transmis Andrew Tate.

Andrew Tate era pe cai mari, povestea cum dădea șpăgi în stânga și în dreapta în țara noastră fără însă măcar o dată să citească definiția traficului de persoane la nivel mondial care înglobează și orice fel de muncă în contul unei datorii. Tate le calcula fetelor care făceau videochat în vilele lui costul locuinței, al mâncării, al diverselor intervenții estetice și dacă fetele voiau să renunțe, acesta și cele două complice le forțau să rămână pentru a plăti datoriile.

Toate fetele care au lucrat pentru Tate, inclusiv cele care cred că îl ajută, au declarat ca martore că împărțeau banii după ce li se opreau contravalaoarea datoriilor, lucru cu care ele erau de acord. Însă fetele nu erau angajate și forma lor de colaborare chiar și de bună voie, reprezintă trafic de persoane pentru cei care nu prestează dar încasează bani.

Organizația Națiunilor Unite definește cele mai comune 3 tipuri de trafic de persoane: traficul sexual, munca forțată și munca în contul unor datorii pe bani mai puțini decât în mod curent. Percepțiile oamenilor despre traficul de persoane implică adesea, în mod eronat, doar ideea că femeile sunt forțate să se prostitueze. Acesta este doar un aspect al traficului de persoane. Victimele pot presta oricare tip de muncă, forțat sau în contul unei datorii, printre altele: servitute domestică, munca agricolă, de fabricație, servicii de menaj, servicii hoteliere, constructie, sănătatea și îngrijirea bătrânilor, saloane de coafura si unghii, prostituţie, dans club de striptease”, explică Organizația Națiunilor Unite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.