Home Actualitate Marius Coaje, mâna dreaptă a lui Firea e un hoț condamnat definitiv...

Marius Coaje, mâna dreaptă a lui Firea e un hoț condamnat definitiv la închisoare

DISTRIBUIŢI

Marius Valentin Coaje (foto), consilierul personal al lui Firea, este condamnat pentru furt la trei ani de închisoare cu suspendare în Dosarul 4700/281/2016 al Judecătoriei Ploiești. Hoțul este mâna dreaptă a primarului general și cumulează funcția de consilier personal cu cea de director adjunct la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic. Pentru că are cazier el este doar angajat contractual. Pe 7 mai 2020, în dosarul 7933/281/2020, judecătorii au respins ca neîntemeiată cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul COAJE VALENTIN MARIUS. PSD-iștii întrebați de ziarul CURENTUL cum comentează situația ne-au declarat off-the-record că știu dar că a fost condamnat pentru o găinărie și deci nu e relevantă condamnarea.

Spre comparație, Nicușor Dan promite că dacă va fi ales îl va aduce pe expertul new-yorkez de origine română Michael Horodniceanu: „Sunt în permanență în căutarea celor mai bune soluții pentru a moderniza Bucureștiul, așa cum v-am promis.

Pentru trafic, pe lângă consultanții din echipa mea, am decis să aduc lângă mine un expert, renumitul profesor Michael Horodniceanu, un american de origine română, fost Traffic Commisioner al New York-ului între 1986-1990 și președinte al MTA Capital Construction între 2008-2017, un om care și-a pus amprenta asupra traficului din metropola americană.

După o discuție preliminară despre modalitățile de colaborare, am agreat cu domnul Horodniceanu ca domnia sa să devină consilier personal al Primarului General, pentru infrastructură și transport.

Imediat după alegeri, vom începe să lucrăm împreună pentru Capitală, pentru un trafic demn de secolul 21.”, promite Nicușor Dan.

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.