Acasă Actualitate #Colectiv: Arafat a semnat transferul în străinătate al unui jurnalist ars ușor...

#Colectiv: Arafat a semnat transferul în străinătate al unui jurnalist ars ușor pe mâini, alți mari arși nu au avut loc și au murit

DISTRIBUIȚI

Raed Arafat este avid după o presă favorabilă. Promovat frenetic de jurnaliștii trustului Antena 3 până la momentul în care noi am publicat articolul în care ne întrebam dacă această multitudine de apariții ale a lui Arafat la Antene este efectul legăturii lui Dan Voiculescu cu palestinienii, Arafat știe că ajutorul dat jurnaliștior în problemele medicale este urmat de articole elogioase, poziționarea pe locuri fruntașe în sondaje și securizarea locului în minister. Cătălin Tolontan și ziarul Libertatea publică astăzi mărturii cutremurătoare ale medicilor români care au îngrijit pacienții arși la Colectiv. Jurnalistul dezvăluie că în timp ce marii arși au fost lăsați acasă, în primul avion a fost îmbarcat ziaristul Cătălin Grădinariu fără răni grave, afectat doar pe mâini, cu recomandarea ”continuarea tratamentului și kinetoterapie”, cererea de transfer fiind aprobat personal de Raed Arafat.

”În timp ce alții erau în comă sau sedați masiv, Grădinariu stătea în pat și dădea telefoane. Tasta pe ele. Sigur că avea dureri, îi dădeam calmante, însă nu avea niciun risc. Folosea mai multe telefoane, vorbea mereu pe căști, că la mâini era într-adevăr ars, dar nu circular, nu grav, doar pe fața antebrațelor. Toți știam că e de la presă. Nu știm nici acum cum a reușit să plece”, povestesc medicii din Universitar.

”Doar știm că a venit înștiințarea pe numele lui Grădinariu semnată de Raed Arafat. Inițial, în cazul lui Grădinariu, Arafat nu solicita formularul E112 că nu credea nimeni că statul poate să-i plătească tratamentul urgent având în vedere rănile mici. Până la urmă, a plecat urgent și i-a și decontat statul” Medic din Spitalul Universitar. Citiți și plângeți AICI și AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.