Acasă Politic Noi sinecuri la TVR: Cristoiu, Pieleanu, Dinescu și alții sunt plătiți cu...

Noi sinecuri la TVR: Cristoiu, Pieleanu, Dinescu și alții sunt plătiți cu mii de euro să accepte invitațiile în emisiuni

DISTRIBUIȚI

România e împărțită în două: angajații de la stat și cei de la privat. În mediul privat banii se dau pe criterii de profesionalism, în vreme ce la stat, pe criterii de prietenie, lingușeală și/sau rudenie. Mediul privat susține mediul public, statul române nemaiproducând nimic de la finalizarea privatizărilor în 2004. Parlamentarul USR Iulian Bulai a prezentat pe contul său de Facebook banii pe care TVR îi împarte cu generozitate unor favoriți ai politicienilor:
„Între 5.000 și 15.000 de euro, atât au primit de la TVR invitații permanenți ai lui Ionuț Cristache, în ultimele zece luni.

Ieri, șefa TVR, Doina Gradea, nu a venit la audierea în Comisia de cultură. Din martie până în prezent am depus 5 solicitări de prezență la audieri în Parlament pentru a da socoteală despre intervențiile de intimidare din TVR, inclusiv împotriva propriei Comisii de Etică, despre lipsa de transparență a instituției și despre managementul defectuos practicat de la nivelul cabinetului Președintelui Director General.

Doina Gradea trebuie să răspundă în fața Parlamentului pentru ceea ce se întâmplă la Televiziune, nu poate fugi la infinit.

Presa a publicat azi câți bani a primit în ultimele 10 luni Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii „România 9”: 78.000 euro. Dar știți cât au primit invitații lui permanenți, ca de pildă Marius Pieleanu, din ianuarie până acum? Vedeți sumele în grafic.

Doamna Gradea are obligația să răspundă de ce sunt prezentați ca fiind analiști independenți niște lăudători de casă ai PSD-ALDE pe care îi plătim noi cu bani grei în fiecare seară.

O voi chema pe doamna Gradea la Comisie până aceasta va veni să ne dea explicații.”, scrie Iulian Bulai pe contul său de Facebook.

3 COMENTARII

  1. INTR- UN STAT MAFIOTIZAT CAPTURAT PRECUM RO ACESTA ESTE UNUL DIN MODURILE DE OPERARE PENTRU A FURA LEGAL, DAR IMORAL SI IN MOD CRIMINAL. ROMANIA E PE ULTIMUL DRUM…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.