Acasă Actualitate #Colectiv: „medicii și asistenții sunt de condamnat că nu au recunoscut că...

#Colectiv: „medicii și asistenții sunt de condamnat că nu au recunoscut că nu știu cum să trateze marii arși”. Vina aparține de fapt zeilor din UMF-istan?

DISTRIBUIȚI

Corina Ioniţă e printre ultimii supravieţuitori salvaţi din bătaia focului. Era pentru prima şi ultima dată în clubul Colectiv. La trei ani de la tragedie, Corina a acordat un interviu postului Digi 24. Cu toții ne amintim cum spunea ministrul de atunci al Sănătății că avem condiții ca în Germania crezând că toți suntem proști. Corina cere ca cei care i-au chinuit în spitale după incendiu să plătească în fața legii.
„Medicii care ne-au tratat și asistenții nu sunt de condamnat pentru că nu au știut cum să ne trateze, nu erau specialiști în marele ars, sunt de condamnat că nu au recunoscut și nu au tras semnalul de alarmă că sunt depășiți! Asta este de condamnat! Toți cei care au participat la înșelătoria asta ar fi trebuit să fi plătit deja la acest moment la care noi vorbim! Sunt trei ani, totuși! Absolut toate sentimentele astea amestecate pe care le-am avut de furie, revoltă, frustrare, mă așteptăm să scadă, să se estompeze în timp, însă sunt din ce în ce mai acute. Nu s-a schimbat nimic… Numele Colectiv va muri odată cu ultimul supraviețuitor!”, a declarat Corina la Digi 24. Interviul integral AICI.

Superba jurnalistă Alexandra Furnea a povestit și ea într-un text cutremurător chinurile prin care a trecut în Spitalul de Arși. Citiți și plângeți de neputință! 

Problema care se pune este dacă medicii și asistenții au știut că ei de fapt habar n-au cum să gestioneze un mare ars atât timp cât ei sunt pregătiți în școli după bibliografii ce conțin protocoale vechi de 50 de ani așa cum am arătat AICI și AICI. Ei au acționat conform acestor bibliografii și protocoale.  Dacă la noi se practică oficial medicină ca în anii 50 cui i s-ar putea imputa asta? Medicilor și asistenților sau dinozaurilor din UMF-istan? Acestor îmbuibați cărora nu li se poate ierta stadiul în care a ajuns sistemul de sănătate publică doar pentru că ei sunt medici de renume. Au mișcat vreun deget după Colectiv? NU! Au pus batista pe țambal și se cred în continuare zeii medicinei și îi așteaptă pe  jurnaliștii care nu știu să tacă și îndrăznesc să scrie despre domeniul medical „fără să fi studiat medicina” să se îmbolnăvească și să le-o plătească! Nobili!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.