Acasă Actualitate „Competentul” din fruntea CNAS a blocat activitatea medicilor de familie

„Competentul” din fruntea CNAS a blocat activitatea medicilor de familie

DISTRIBUIȚI

Considerat de subalternii săi din cadrul biroului de presă al CNAS un fel de geniu al managementului sanitar, Răzvan Vulcănescu, președintele CNAS a făcut rahatul praf. Plin de sine, inginerul Vulcănescu a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că modelul de bilet de trimitere se schimbă și că a emis împreună cu cealaltă competentă, economista Sorina Pintea un ordin în acest sens. Bieții medici de familie au început în luna iunie să se împrumute unul pe altul cu formulare de bilete pentru că modelul vechi nu se mai tipărea, iar noul model nu era încă valabil. Presa a relatat situația iar Vulcănescu a emis un comunicat în care cerea medicilor să nu mai vorbească despre biletele de trimitere: „CNAS solicită responsabilitate emitenţilor de afirmaţii referitoare la sistemul de sănătate şi evitarea transmiterii de mesaje eronate, pentru a nu induce o stare de panică nejustificată celor aflaţi în suferinţă”. Ulterior, de pe site-ul CNAS a dispărut acest fragment. Detalii AICI.

Citește și Medicina de familie abandonată de guvern. 16.000 de asistenți medicali se revoltă

Acum s-a dovedit că așa-zisul nou bilet de fapt e cel vechi, în care s-a introdus doar un rând unde medicul de familie trebuie să completeze informații despre accidentele de muncă/boli profesionale/daune, informații pe care medicul de familie nu are de unde să le aibă.
Urmăriți reportajul Antenei 1 despre „competența” CNAS aici.

Foto-Facebook

2 COMENTARII

  1. Important pentru noi sa fim bine informati.Nu ne mai miram pentru gafele facute de guvernantii nostrii.Ele sint la ordinea zilei.Biata tara noastra si cei care se izbesc zilnic de lucrarile lor,vrednice de pus in rindul lui Pacala.

  2. Pana in prezent la Suceava medicii nu au putut sa cumpere bilete de trimitere de tip nou. Nu s-au facut achizitii sau se dau doar pe pile.Zilnic ni se spune sa sunam la CAS SV pt. a afla cand vor fi bilete.,pana in prezent nu am primit niciun raspuns concret.Pacientii isi fac investigatii doar pe bani si nu stim cand se va rezolva situatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.