Acasă Actualitate Complot împotriva Elenei Udrea

Complot împotriva Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

„Complotul împotriva lui Udrea dat în vileag de o misterioasă casetă ce redă discuția de taină dintre membrii ai
așa-zisei Comisii Udrea. Breaking News – Udrea luată pe capotă de Ludovic Orban“. Așa a venit ieri, „pe surse“, în mailurile ziariștilor, o informație răspåndită apoi cu repeziciune în mediul blogosferei. Înregistrarea este dată ca sigură, iar din conținutul acesteia rezultă că membrii Comisiei Udrea au un singur obiectiv: compromiterea cu orice preț a ministrei Turismului și în niciun caz adevărul unei cercetări bazate pe probe. Adriana Săftoiu, Ludovic Orban, Aura Vasile și Lakatoș Petre ar conspira în vederea execuției Elenei Udrea.

Acest nou episod – al casetei – va da amploare scandalului Udrea. Suntem acum în faza de teasing, de „încălzire“ a subiectului, anunțul apariției casetei compromițătoare fiind urmat probabil de redarea acesteia în mass-media.
Comisia înființată prin Hotărârea nr. 36/2009 a Camerei Deputaților s-a format, potrivit declarațiilor publice ale lui Marian Vanghelie, la initiațiva sa, el fiind acela care a determinat obținerea semnăturilor deputaților proveniți din PSD.
Atacul la adresa Elenei Udrea face parte din strategia consilierilor „americani“ ai PSD, dirijați de maleficul Viorel Hrebenciuc, care au sfătuit PSD să nu îl mai atace direct pe Traian Băsescu, ci să lovească în persoanele apropiate, inclusiv în membrii familiei.
Specialiștii americani ai PSD sunt renumiți pentru capacitatea dovedită în campanii de „demolare“, prin mijloace sordide, specific care se întâlnește și se împletește perfect cu calitățile principale ale celui poreclit chiar de colegii de partid „javra“ – respectiv „șobolanul“ Viorel Hrebenciuc.
PNL-ul, aflat la remorca PSD de ani buni, via Dinu Patriciu, este doar un vector de atac al PSD-ului, care preferă să rezolve „treburile murdare“ prin intermediari – oameni selectați tot din cercul Dinu Patriciu – ca Ludovic Orban și Adriana Săftoiu. Din aceeași strategie „americană“ a făcut parte atacul la adresa Elenei Băsescu, care a debutat prin Alina Tatiana Pippidi Mungiu, cea care a dat semnalul preluat apoi de omul de casă al Monicăi Macovei, Dan Tapalagă, cel care a făcut-o pe fiica președintelui „mârțoagă chioară“ –  o trimitere mizeră la defectul de vedere al lui Traian Băsescu, dar elementele de strategie includ și lansarea unui volum dedicat președintelui de către actualul secretar de stat din subordinea lui Emil Boc, liberalul Marius Oprea, „securistul“ lui Călin Popescu Tăriceanu, care va lansa în octombrie o carte de 666 de pagini în care asociază cu Securitatea ascensiunea și viața lui Traian Băsescu. 
În cuprinsul lucrării se găsesc atacuri și la adresa soției președintelui, doamna Maria Băsescu, care ar proveni „dintr-o familie de milițieni criminali și ticăloși“. Tot din astfel de surse a fost răspândită pe net, în ultima perioadă, o așa-zisă istorie a racolării de către Securitate a soției președintelui pe când ar fi lucrat ca recepționeră la OJT Constanța. Constanța nu a avut un OJT, însă seria de minciuni și aberații continuă să alimenteze rețelele online, într-un șuvoi continuu al dezinformării și intoxicării sistematice pe seama președintelui Băsescu și a tuturor celor care îi sunt apropiați. George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.