Acasă Actualitate Conducerea radioului public menținută de baronii lui Dragnea pentru alegerile prezidențiale. Salariile...

Conducerea radioului public menținută de baronii lui Dragnea pentru alegerile prezidențiale. Salariile sunt de mii de Euro

DISTRIBUIȚI
Georgica Severin, baronul numit în fruntea unei instituții de prestigiu, Radio România și-a publicat declarația de avere în care regăsim cele peste 15 terenuri si șase case. Și un venit de peste 250.900 de RON pe an. La un calcul sumar, baronul politruc numit de Codrin Ștefănescu în fruntea Radioului Public ridică aproape 6000 de EUR/lunar. Adică mult mai mult decât președintele României sau parlamentari sau miniștrii!! Ilegal!
Declarația de avere aici:
http://radioromania.ro/files/CY1923/78/GeorgicaSeverin-Avere-Interese-14.06.2019.PDF
Și aceasta, în timp ce instituția se prăbușește ca audiență, a devenit lipsită de credibilitate iar rețeaua lui Severin care conduce SRR e din ce în ce mai lacomă. Acum se pregătește de alegerile prezidențiale și, evident, visează că va controla resursele și mintea ascultătorilor din rural pentru alegerile locale și parlamentare.
Cine sunt cei care susțin mafia PSD la Radioul Public?
Iată conducerea RRA, audiată în Parlament pentru cenzură, în decembrie anul trecut de către șeful Comisiei de Cultură, Gigel Știrbu (PNL).
Cine sunt cei din rețeaua lui Severin și salariile lor
Nicu Popescu și Dan Preda, doi indivizi acuzați de cenzură încă din 2004. Nicu Popescu, în SRR din anii 90, spun surele că ar fi făcut Școala de la Băneasa. Știm, însă, că nu a dat concurs pe un post pe care-l ocupă cu delegație de peste 10 ani, iar acum 2 ani a picat singurul concurs la care s-a prezentat. Numit ca redactor-șef adjunct încă din 1990 a controlat editorial evenimente precum mineriadele, alegerile prezidențiale și cele parlamentare, atunci când Iliescu devenea președinte și când PDSR câștiga alegerile, etc. Întors la butoane de baronul PSD Georgică Severin Nicu Popescu a continuat să cenzureze informatia critica la adresa lui Dragnea și a partidului și acum la adresa Vioricai Dancila. La Cluj, când premierul Dăncila venise în campanie pro-Dragnea, au fost, de exemplu scoase protestele la adresa acesteia de către corespondentul local Claudiu Pădurean, criticat desigur pentru aservirea către PSD de către presa locală. Există o susținere totală pentru acest partid în plan editorial, în fiecare județ, la ordinul lui Georgică Severin, pentru că în fișa postului lui Nicu Popescu ( ținut ilegal cu delegatie, gratie mizeriilor juridice facute de șefa juridicului Mariana Milan-fost instructor la Dinamo, sic!) are ca atribuții si coordonarea corespondentilor interni. Georgica Severin i-a dat ordin sa recruteze corespondenti interni de nadejde, pro-PSD pentru alegerile ce vin. Asa se explica de ce exista foarte multe contestatii ale acestor concursuri în spatiul public. Si acestea vor continua sa apara.Dan Preda, numit redactor sef de un alt acolit al PSD la Radio, Dragos Seuleanu a revenit manager pe mandatul unui alt om numit de PSD, Ovidiu Miculescu. Iar Georgica  Severin l-a preluat pentru a se asigura că banii pe care ii primeste Radio Romania Actualități ajung in buzunarele  fidelilor de partid, jurnaliști aserviti: Catalin Carnu, Daniela Ciobanu, Angela Matei. Sunt oameni care castiga peste 2000 de euro pe luna din banii nostri.

Jurnalistii care s-au opus planului de propaganda PSD au fost înlăturați, cei care au denunțat cenzura au fost sabotați și dați afară de pe post (cum e cazul Danei Dumăscu pe care presa l-a relatat pe larg și pe care, în prezent, conducerea SRR încearcă să-l îngroape, iar membri Consiliului De Administrație se abțin încă să ia o decizie).
De curând la Craiova, fief PSD, o jurnalistă a denunțat practicile ilegale ale conducerii SRR în organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post editorial. Și acum Luiza Gheorghița Paraschivu a acționat în instanță SRR. La Craiova, unde presa locală a relatat că un jurnalist Radio România Dan Păsărin a fost prezentator la un miting PSD, pentru alegerile europarlamentare. Dan Păsărin,  un apropiat al lui Georgică Severin și al PSD a făcut politică, cu acordul șefului SRR.
Am continuat să monitorizăm politica editorială și-am întocmit un raport care arată clar că Opoziția e demon și guvernul e înger. Am trimis acest raport Comisiilor de Cultură ale Parlamentului României.
De la ultimele apeluri adresate instituțiilor statului și publicate prin intermediul dvs, al colegilor noștri din presă, Grupul Pentru Libertatea de Exprimare și-a mărit numărul de membri și acționează în continuare, deși am fost hărțuiți și amenințați. Am trimis sesizări către Comisia de Cultură și către ANI și DNA. Salutăm intenția ca Georgică Severin și Doina Gradea să fie demiși, de către Parlament, dar sperăm că acest lucru se va întâmpla înainte de alegerile prezidențiale. Sperăm  că odată cu plecarea lui Georgică Severin, baronul lui Dragnea, vor pleca și cei care fac parte din rețeaua sa, inclusiv cei doi care conduc politica editorială de la RRA,  Dan Preda și Nicu Popescu, împreună cu acoliții lor pe care, atenție, NOI TOȚI II PLĂTIM!!!GPLER
Grupul Pentru Libertatea de Exprimare
Septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.