Acasă Actualitate Polițista nesimțită care l-a trimis acasă pe tatăl Alexandrei în ziua răpirii...

Polițista nesimțită care l-a trimis acasă pe tatăl Alexandrei în ziua răpirii a fost pusă sub acuzare pentru abuz, urmat de moartea fetei

DISTRIBUIȚI
Ancheta internă demarată de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) în cazul de la Caracal arată amatorismul şi nepăsarea unor poliţişti. Raportul privind modul în care s-a acţionat pentru găsirea Alexandrei Măceşanu indică nereguli grave în cazul Violetei şi al lui Nicolae Mirea (foto), unul dintre cele mai influente cupluri de poliţişti din Olt.
Poliţiştii Violeta şi Nicolae Mirea sunt cunoscuţi ca fiind soţii care au ales să divorţeze formal, în faţa unui  notar, doar pentru ca el să poată fi numit comandantul Poliţiei Caracal și consoarta să nu-i fie astfel subordonată. Când au aflat despre dispariţia copilei, cei doi poliţişti erau împreună acasă.  Nici unul dintre ei n-a dat ordin să fie demarate imediat căutările. Din contră!
Pe 24 iulie, la ora 20,30, tatăl Alexandrei Măceşanu a mers la postul de poliţie Dobrosloveni. Ion Măceşanu a vorbit cu agentul-şef principal, Vasile Marian, pus și el acum sub acuzare, căruia i-a spus că e disperat şi că şi-a căutat fiica peste tot. Agentul nu putea demara cercetările decât după ce-şi informa superiorul, adică pe Violeta Mirea, comisarul şef de la Secţia 2 Poliţie Rurală Osica de Sus.
În mod normal, căutarea fetei ar fi trebuit să înceapă imediat, întrucât era minoră. Cu toate acestea, Violeta Mirea i-a ordonat subalternului Vasile Marian să-l trimită pe tatăl Alexandrei acasă şi să-i recomande să vină a doua zi dimineaţa la postul din Dobrosloveni, pentru a depune o plângere scrisă. Surse din Poliţie spun că, în momentul în care a primit informaţia, Violeta Mirea era acasă, împreună cu partenerul de viaţă, respectiv comandantul  Poliţiei Caracal.

3 COMENTARII

  1. Tuta asta a ajuns ofiter superior al MAI!!?????da fratilor coruptia generalizata a mancat ca un cancer acesta unitate a statului Roman care trebuie demolata si recladita din temelii!!! Iar Serviciul Secret al MAI trebuie sa isi reia atributiunile de la SRI si asa are mult prea multe si asteapta mereu mura in gura de la altii!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.