Acasă Actualitate Continuă controalele în spitale. Pintea: nu spun nimănui unde merg, nu au...

Continuă controalele în spitale. Pintea: nu spun nimănui unde merg, nu au cum să știe

DISTRIBUIȚI

Inspectorii DSP au mers, într-o vizită inopinată, joi dimineața, la Spitalul Elias pentru a verifica dacă instituția îndeplinește condițiile igienico-sanitare, iar seara trecută, ministrul Sorina Pintea a vizitat Spitalul Tulcea. La Elias, verificările sunt în curs, existând suspiciuni privind materialele folosite de Secția de Ortopedie.

„Este vorba despre materialele folosite la Secția de Ortopedie (n.r a Spitalului Elias). În funcție de rezultatele controlului, pot sa va spun ce masuri luam, ca in acest moment verificam. Vrem sa vedem daca materualele au ajuns pe sectii, daca sunt in regula, daca sunt sigure pentru pacienti, rezultatele preliminare le vom avea in aceasta seara. Din punct de vedere igienico-sanitar era în regulă la Tulcea, am vizitat unitatea primiri urgențe. Nu spun nimănui unde merg, nu au cum să știe. Până anul trecut, rolul DSP era decorativ, mai ales în teritoriu, unde existau înțelegeri la nivel local”, a declarat Sorina Pintea la Digi24.

2 COMENTARII

  1. Sa mearga si la Cardiologii. Stau bolnavii internati si 10 zile asteptand o coronografie. Cand isi dau seama ca stau mult si degeaba merg la cabinetul privat, fac o consultatie inutila de sute euro si apoi se reintorc in spital. Ca prin minune se face si coronografia si ce mai este sau nu , nevoie. Iar stenturile parca sunt resurse epuizabile si rarisime din Rai si doar Dumnezeul doctor ti-l poate da.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.