Acasă Actualitate Costel Căşuneanu, suspectat de dare de mită în dosarul lui Romeo Stavrache

Costel Căşuneanu, suspectat de dare de mită în dosarul lui Romeo Stavrache

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Costel Căşuneanu este suspectat că ar fi dat mită primarului Romeo Stavrache, reţinut joi de procurorii anticorupţie, au confirmat surse judiciare pentru Gândul. Portalul bacău.net a relatat astăzi că Stavrache, reţinut joi de DNA pentru că ar fi primit mită peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, ar fi condiţionat emiterea unor documentaţii urbanistice de acordarea unor sume de bani. Romeo.

„În dosarul lucrat de DNA Bacău apare şi numele potentului om de afaceri Costel Căşuneanu , acesta din urmă prezent la pachet cu societăţile ASERO SRL şi PA & CO Internaţional pe care le controla în intervalul 2008 – 2009. Din datele existente în dosar, rezultă că ASERO SRL urma să deruleze un proiect în municipiul Bacău, finanţat cu fonduri europene (construirea unui centru de afaceri). Procurorii spun că Stavarache, alături de Constantin Aposotol, au condiţionat emiterea documentaţiilor urbanistice necesare demarării proiectului de finanţarea, de către Căşuneanu, a Asociaţiei «Top Sport» şi a societăţii Ligone Internaţional. Căşuneanu s-a executat, virând 398.000 lei în conturile Asociaţiei «Top Sport», precum şi 421.000 lei în conturile Ligone Internaţional”, potrivit portalului.

 

Surse judiciare au confirmat pentru Gândul că omul de afaceri Costel Căşuneanu este suspect în dosarul lui Romeo Stavrache. Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, reţinut, joi, este suspectat de procurorii DNA că a primit mită peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, în acest dosar fiind reţinuţi şi vărul acestuia, Liviu Cenuşă, şi fostul fotbalist Liviu Goian, patron al unui post local de televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.