Home Actualitate Criminala de la metrou a fost reținută și refuză să dea declarații

Criminala de la metrou a fost reținută și refuză să dea declarații

DISTRIBUIŢI

O tânără însărcinată, în vârstă de 25 de ani, a fost ucisă ieri seară la stația de metrou Dristor 1 după ce a fost împinsă de pe peron  când trenul  intrase în stație de o femeie de 36 de ani. După ce au fost vizionate imaginile de pe camerele de luat vederi, polițiștii de la Transporturi București au găsit-o pe criminală lângă stația de metrou Unirii și au predat-o polițiștilor criminaliști. Femeia nu a vrut să dea declarații și va fi prezentată judecătorilor pentru a fi arestată. Tânăra care a murit marţi  era din Craiova ca şi suspecta, Magdalena Şerban, care s-a mutat din Craiova în Capitală în urmă cu câţiva ani și trăia la Centrul Sf. Iosif din Sectorul 3.

Înainte de această crimă, femeia a mai încercat să ucidă o altă tânără la stația de metrou Costin Georgian.
„Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliției în jurul orelor 20,00. O tânără a fost, tot așa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic și în jurul orelor 20,00 s-a prezentat la Poliție să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeași persoană în cauză și aici”, a spus purtătoarea de cuvânt a Poliției Române, Diana Sarca, azi-noapte într-o conferință de presă la sediul Direcției Generale a Poliției Municipiului București.

„Din datele existente, suspecta a părăsit stația de metrou și a ieșit la suprafață”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Sarca a făcut azi noapte apel la populație să-și păstreze calmul și să sprijine acțiunile polițiștilor.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.