DISTRIBUIȚI
fuge

Deputatul Andreea Cosma a ajuns, luni, la Parchetul General, parlamentarul precizând că s-a prezentat la unitatea de parchet pentru a depune documente care ar urma să susțină acuzațiile lui Sebastian Ghiță la adresa Laurei Codruța Kovesi.

Sebastian Ghiță a anunțat că a depus o plângere penală pe numele Laurei Codruța Kovesi, acuzând-o pe aceasta că i-a cerut să plătească, în perioada în care era procuror general al României, transportul extrădatului Nicolae Popa în România.

Procurorii au investigat și în trecut afirmațiile lui Sebastian Ghiță, dispunând clasarea cauzei. Ghiță a declarat la Antena 3 că „Săptămâna trecută am aflat faptul că există un raport al Antifraudei de care n-am știut. La momentul acela nu am avut factura, ci doar am menționat-o. Acea firmă a fost obligată să scoată acea factură de la cheltuieli și acel control de la Antifraudă a făcut un raport în care a rămas menționat numărul facturii, data, suma și beneficiarul. Și atunci dintr-o dată am avut dovada”.
Condamnată doar la patru ani cu executare după ce a produs un prejudiciu de peste 5 milioane de Euro, Andreea Cosma și-a deschis, conform declarațiilor de avere depuse în luna iunie 2018, un cont la Banca Comercială din Belgrad unde, în 13.06.2018 declară că are depuși 90.000 de Euro iar în rectificativa depusă două săptămâni mai târziu declară că are 9.000 de Euro. Surprinzător este că Andreea Cosma depune bani în contul său din Belgrad în timp ce Sebastian Ghiță este salvat de binomul Tudorel Toader-Elena Iordache. Degeaba s-a constatat după refuzarea extrădării lui Ghiță de către Serbia pe baza actelor întocmite de Iordache că aceasta a încălcat prevederile legale privind administrarea probelor în dosarul deschis împotriva procurorilor Onea și Negulescu și a fost obligată de superiori să expertizeze înregistrările făcute de Vlad Cosma, să ridice dispozitivele folosite și să confrunte martorii care s-au contrazis că Ghiță a fost salvat. Detalii AICI. Acum, după ce deputata a depus acte la Parchetul General în sprijinul lui Ghiță, se demonstrează o dată în plus legătura dintre frații Cosma și Sebastian Ghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.