DISTRIBUIŢI
fuge

Condamnată doar la patru ani cu executare după ce a produs un prejudiciu de peste 5 milioane de Euro, Andreea Cosma pare să urmeze rețeta lui Sebastian Ghiță: fuge de justiție în Serbia. Andreea Cosma și-a deschis, conform declarațiilor de avere depuse în luna iunie 2018, un cont la Banca Comercială din Belgrad unde, în 13.06.2018 declară că are depuși 90.000 de Euro iar în rectificativa depusă două săptămâni mai târziu declară că are 9.000 de Euro. Este adevărat că suma nu e mare dar deputata PSD are de primit două împrumuturi de la două persoane fizice în valoare totală de 256.000 de Euro, bani pe care, oficial îi poate încasa și în acest cont din țara vecină. De ce ar alege un cetățean european fără afaceri în Serbia să-și deschidă un cont la Komercijalna Banka Belgrad când conform Directivei 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind schemele de garantare a depozitelor, țările Uniunii Europene garantează depozitele populației? Evident că pentru a-și deschide contul Andreea s-a deplasat la Belgrad la fel ca și fratele său care după cum arată stenogramele publicate de Curentul s-a întâlnit cu Ghiță și Dan Voiculescu în Serbia, înregistrările depuse de „Micul turnător” la parchet fiind montate la A3 și RTV.  Cu toate acestea, procuroarea Elena Iordache a refuzat expertizarea înregistrărilor în cadrul dosarului în care procurorii DNA Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost puși sub control judiciar.

Surprinzător este că Andreea Cosma depune bani în contul său din Belgrad în timp ce Sebastian Ghiță este salvat de binomul Tudorel Toader-Elena Iordache. Degeaba s-a constatat după refuzarea extrădării lui Ghiță de către Serbia pe baza actelor întocmite de Iordache că aceasta a încălcat prevederile legale privind administrarea probelor în dosarul deschis împotriva procurorilor Onea și Negulescu și a fost obligată de superiori să expertizeze înregistrările făcute de Vlad Cosma, să ridice dispozitivele folosite și să confrunte martorii care s-au contrazis că Ghiță a fost salvat.

Și ce-i mai lăuda la Antena 3 Tudorel Toader profesionalismul procuroarei Elena Iordache pe care chiar dorea s-o pună în fruntea DNA. Desigur că dacă te situezi în pielea lui Sebastian Ghiță care a obținut de la autoritățile sârbe refuzul extrădării pe baza dosarului întocmit cu încălcarea legii de procuroarea Iordache ți se pare că aceasta este întruchiparea profesionalismului. Și deja am văzut AICI legăturile strânse între Toader și Ghiță. Pe cele între Toader și Iordache le-a dezvăluit chiar ministrul Justiției, vezi AICI, tranzitivitatea logică Ghiță-Toader-Iordache fiind astfel demonstrată!

2 ARII

  1. Va dati seama asta a tepuit statul cu 5 milioane euro si este condamnata cu executare doar 4 ani parca ar fi un golan care merge peste o baba in casa si ii fura bani de cosciug defapt ala ia mai mult.Si asta e copil de politician,aia adevarati au transferat ce era al statului in buzunarul propriu legal normal si-au dat legi,au vandut tot ce se putea pe nimic si acum spun:E adevarat ca suntem niste inbuibati dar nu noi am distrus tara ci U.E.si U.S.A.care au transformat Romania intro colonie.Care politicieni spun asta se stiu si ii stie si Andreea Cosma.Asta in timp ce U.E.da mai multe miliarde Romaniei decat pot ei sa ceara sau nu vor findca inportant e cat pot ei sa fure nu ce pot face pentru Romania.
    VOTATI MAFIA PSDista.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.