Acasă Actualitate Cu Bucureștiul în „faliment nedeclarat”, Firea cheltuiește mai mult de un sfert...

Cu Bucureștiul în „faliment nedeclarat”, Firea cheltuiește mai mult de un sfert de milion de Euro pe un nou festival folcloric

DISTRIBUIȚI

„Suntem în faliment nedeclarat” spunea primarul Capitalei acum câteva zile. Între timp, pe SICAP (platforma de achiziții publice), au apărut noi achiziții pentru organizarea Festivalului de Folclor. În total, costurile pentru acest eveniment se ridică la nu mai puțin de 1,4 milioane de lei. Încă o dovadă că Gabriela Firea una spune și alta face. Cu banii alocați în ultimii trei ani instituțiilor care se ocupă de bâlciuri, festivaluri și statui, Primăria ar fi putut plăti mare parte din datoriile RADET, iar cu banii dați companiilor municipale ar fi reparat mare parte din rețeaua de termoficare din Capitală”, a scris consilierul USR Ana Ciceală pe Facebook.

„Cu Bucureștiul in faliment „nedeclarat”, iresponsabila de la Primărie, face „Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în București”. Mai cheltuie „doar” 1,4 milioane de lei!!
Apropo, dacă vrei să scurgi bani dintr-un buget de primărie, atunci festivalurile sunt rețeta! Greu de verificat, greu de estimat!”, scrie și consilierul PNL Ciprian Ciucu pe contul său de Facebook.

Așadar Primăria cheltuiește peste un sfert de milion de EURO pentru ca bucureștenii și Primăria să „descopere împreună frumusețea și unicitatea folclorului românesc și internațional!”. Firea organizează prin Creart parada costumelor populare, spectacole tradiționale de muzică și dans, târg și demonstrații meșteșugărești, zone gastronomice, ateliere de creație și concerte de folclor reinterpretat! În cele trei zile, pe scenele din Parcul Izvor vor urca: artiști consacrați, ansambluri din țară și din străinătate, minorități și comunități naționale!
Dacă ei îi place folclorul! Și toată lumea știe că pentru unii oameni shoppingul e o terapie excelentă! Mai ales dacă e din banii altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.