Home Actualitate Cu nemărginita-i inteligență, șeful ASSMB denumește „Minune de Crăciun” moartea unui donator...

Cu nemărginita-i inteligență, șeful ASSMB denumește „Minune de Crăciun” moartea unui donator de organe

DISTRIBUIŢI

În dimineața zilei de 25 decembrie 2020, angajații Biroului de Presă al ASSMB care au emis în ultimele cinci luni exact 0,4 comunicate pe lună și nu catadicsesc să răspundă solicitărilor repetate ale jurnaliștilor, s-au gândit că e momentul să mimeze munca și în ziua de Crăciun au transmis un comunicat cu totul deplasat, invocând o minune de Crăciun care însă presupunea și decesul unui donator. Discernământul directorului Vasile Apostol (foto), omul lui Firea și cel care avizează comunicarea ASSMB, nu a cuprins desigur faptul că minunea s-a împlinit doar pentru persoana căreia i s-a salvat astfel viața, nu și pentru donatorul de organe și nici pentru familia acestuia care a avut generozitatea de a semna formularele ce au făcut posibil transplantul.

Iată comunicatul de presă de-a dreptul stupid:

„COMUNICAT DE PRESĂ

Minune de Crăciun
În periplul său, Moș Crăciun a vizitat și Spitalul Clinic Sf. Maria, aducând în dar un ficat care a fost imediat transplantat unui pacient aflat în stare gravă.
Prof. Dr. Narcis Copcă (Chirurgie) și Dr. Laura Popa (ATI) mulțumesc Magilor (colegi, colaboratori) care au facut posibilă realizarea cu succes a transplantului.
Spitalul Clinic Sf. Maria din București este singurul centru de transplant hepatic din țară care rămâne deschis pe perioada Sărbătorilor.

Echipa Spitalului Clinic Sf. Maria”

Sinistru!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.