Acasă Actualitate Monica Pop e din ce în ce mai confuză

Monica Pop e din ce în ce mai confuză

DISTRIBUIȚI

Medic oftalmolog și fost manager general al celui mai mare spital oftalmologic din țară, Monica Pop ne explica la mijlocul lunii noiembrie în legătură cu ”efectele secundare” ale vaccinului anti-COVID, fără să citeze nici un studiu științific, că poți face leucemie după vaccinul anti-COVID. Imediat medici specialiști, chiar și un psihiatru, au contrazis-o cu argumente.

Acum, deși vaccinările anti-COVID au început în SUA pe 14 decembrie iar Joe Biden s-a vacinat abia pe 21 decembrie, confuză, Monica Pop a vituperat pe Facenook:

„JOE BIDEN CUM A A PUTUT?!

NU VĂ LĂSATI „PĂCALIT”, DOMNULE PRESEDINTE!!!

SINTETI PRESEDINTELE TUTUROR ROMĂNOR! ADICĂ SI AL MEDICILOR!

Nu era normal ca PRESEDINTELE să fie PRIMUL VACCINAT? Cu PREMIERUL SI cu MINISTRUL. SANATATII??!!

Cum se poate interpreta raspunsul la intrebarea daca s-ar vaccina in direct : „DA, DACA AJUTĂ CU CEVA”!!!!! Cum adică? Nu ajută exemplul personal?

E o mare obligatie morală ,dar ar fi si un exemplu pentru români!

Daca a dorit, asa cum spune media, dar nu a fost lasat, cei care l- au sfatuit asa au gresit, au scazut credibilitatea romånilor in acest vaccin! Si au accentuat suspiciunile ! Un deficit de imagine! Explicatie lor e că il lasă pt medici??!! Sa fim seriosi! CHIAR NE CRED PROSTI??!!”, scrie Pop pe Facebook.

Răspunsul cel mai pertinent este: nu, nu vă cred proști …

4 COMENTARII

  1. Dr. Monica Pop nu mai este de vreo cateva luni manager la Institutul de Oftalmologie, ci doar sef de sectie. Ziarul Curentul ar trebui sa se documenteze mai bine si sa fie la curent cu evolutia evenimentelor. Atitudinea D-nei Monica Pop cred ca de la aceasta schimbare se trage. A fost mare director peste 20 ani iar acum doreste sa se impuna prin aceste pareri retrograde, care nu fac cinste unui medic, plus ca a ajuns si la varsta senectutii. Dictonul lui Terentiu: „Senectus ipsa est morbus” (Batranetea insasi este o boala).

  2. Si daca presedintele impreuna cu primministrul si ministrul Sanatati se vaccinau primi ce spuneai doamna ?,”ca si-a facut o simpla injectie fara nici un efect nu vaccinul anticovid”pentru ca asa fac carcotasi astia cu titluri academice din Romania,din cauza orgoliului ei nu isi retrag niciodata vorbele chiar daca dupa ce au spus o tampenie isi dau seama ca”au dat cu bata-n balta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.