Acasă Actualitate Administratorul unui SRL se va vaccina duminică anti-Covid deși nu face parte...

Administratorul unui SRL se va vaccina duminică anti-Covid deși nu face parte din personalul medical

DISTRIBUIȚI

UPDATE 27.12.2020: Administratorul de SRL nu se mai vaccinează azi. În locul său va primi vaccinul un medic ATI

Economistul Ioan Mureșan este un pensionar care, în urma unui concurs câștigat de societatea sa fără niciun angajat, Mansana Optim SRL, conduce Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca.

În pofida deciziei de alocare a primelor 5.000 x 2 vaccinuri doar personalului medical, acest individ este între primele cinci persoane care se vor vaccina în Cluj. Astfel, primele persoane vaccinate în Cluj nu sunt medici și nici asistenți infecționiști sau de la ATI, ci dr. Violeta Briciu, director medical; dr. Vasile Morar, medic şef radiologie; dr. Mirela Flonta, medic şef Laborator analize medicale; dr. Iulia Trifu, medic specialist radiologie și Ioan Mureşan, prezentat de prefectul Mircea Abrudean în mod fals ca „managerul Spitalului”.

Așadar pentru rigoare juridică, acest individ nu este angajatul Spitalului, ci este admnistratorul Mansana Optim SRL.

În condițiile în care zeci de mii de medici, asistenți și infirmieri își riscă viața având contact fizic cu bolnavi de COVID, este inadmisibil ca un administrator de SRL să se vaccineze înaintea lor, prin încălcarea deciziei luate de Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a aprobat procedurile de lucru finale pentru desfășurarea activităților medicale și logistice incluse în campania de vaccinare împotriva COVID-19 și zădărnicind astfel combaterea bolilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.