Acasă Actualitate Administratorul de SRL nu se mai vaccinează azi. În locul său va...

Administratorul de SRL nu se mai vaccinează azi. În locul său va primi vaccinul un medic ATI

DISTRIBUIȚI

Ieri, Prefectura Cluj anunțase lista primelor cinci persoane care vor primi vaccinul duminică printre care se afla și economistul Ioan Mureșan, administratorul societății  Mansana Optim S.R.L., persoana juridică care este managerul Spitalului de Boli Infecțioase Cluj. Detalii AICI.

După ce ziarul Curentul a întrebat Prefectura Cluj și Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) cum se încadrează economistul în categoria „personal medical” din Spitalul de Infecțioase, acesta a fost înlocuit pe lista cu primele persoane vaccinate, cu un medic ATI.

CNCAV a decis pe 18 decembrie ca primele 10.000 de doze de vaccin să fie administrate doar personalului medical dar economistul a încercat să se vaccineze ilegal, peste rând. Acesta nu va putea fi vaccinat nici măcar în Etapa I de vaccinare deoarece el nu are un contract cu spitalul ca persoană fizică, ci administrează un SRL care are contract cu spitalul.

Cum individul este și pensionar, acesta se va putea vaccina abia în etapa a II-A când va începe campania persoanelor de peste 65 de ani.

Surse judiciare au explicat pentru ziarul Curentul că cine decide vaccinarea cuiva peste rând, adică în altă ordine decâte cea stabilită la CNCAV comite infracțiunea de delapidare prin folosirea ilegală a unui bun, vaccinul, în folosul său sau al altcuiva.

Aviz amatorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.