Acasă Actualitate Cu prețul la gaze explodat, incompetentul ministru Virgil Popescu ar putea demisiona

Cu prețul la gaze explodat, incompetentul ministru Virgil Popescu ar putea demisiona

DISTRIBUIȚI

După ce a inițiat modificări legislative prin ordonanțe la urgență care ne-au obligat să plătim prețuri la energie elctrică de câteva ori mai mari decât prețurile pe care le aveam în contract, incompetentul Virgil Popescu pare că va demisiona în sfârșit din Guvern lăsând locul unuia măcar puțin mai inteligent.

În cadrul ședinței de Guvern se discută intens despre accidentul de la Gorj și măsurile care ar trebui luate pentru ca oamenii de la CEO Oltenia să lucreze în condiții decente.

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului Energiei, Virgil Popescu, să prezinte toate datele pe care le deține. Mai mult, i-a cerut ca până săptămâna viitoare să vină cu un plan concret de acțiuni.

Virgil Popescu a prezentat datele și a spus că analizează inclusiv demisia din Guvern, ca urmare a acestui incident. El a spus că directorii din CEO Oltenia vor plăti mai mult decât cu simpla demisie.

”Vor fi mai mult decât demisii la CEO Oltenia. Nu este acceptabil să se lucreze în asemenea condiții. Voi avea date până la ședința de Guvern de săptămâna viitoare. Am cerut măsurile pentru cei vinovați și planul de Investiții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Statul va despăgubi famiilile în viitoare ședință de Guvern.”, ar fi spus Virgil Popescu.

Ministrul Energiei a explicat că este posibil să demisioneze. ” Analizez toate opțiunile in functie de datele de la fata locului, inclusiv plecarea din Executiv.”.

1 COMENTARIU

  1. Cum adica primministrul Ciuca i-a cerut ministrlui energiei Virgil Popescu sa vina cu date despre accidentul ala cand toata tara a vazut ca acolo nu sunt drumuri si pe un noroi ca ala care se vedea din filmari pati sa transporti tu oameni nu cu o masina 6×6 ci si cu 16×16 tot aluneca masina aia si mor oameni; iar masurile astea care sau luat, ca a demisionat un director si alti doi au fost dati afara nu rezolva problema,pentru ca mineri sunt transportati pe aceleasi drumuri,adica tot prin noroiul ala si aici nu este vinovat doar actualul guvern condus de doctorul plagiator si pensionarul militar cu grad de general in armata Romana Nicolae Ciuca ci toate guvernele care au fost la conducerea Romaniei de la Petre Roman si pana astazi caci nu de putine ori mineri care lucreaza la CEO Oltenia sau plams de conditiile de munca dar li s-a raspuns de catre sefi lor:”daca va convine bine,,daca nu puteti sa plecati acasa”,(asta nu o spun eu ci asa au spus mai multi mineri).
    Oricum daca ministrul cere un control sau audit cum se mai spune si trimite acolo corpul de control al ministrului sa se verifice cum sau cheltuit bani la CEO Oltenia asta este un lucru bun,Iar despre patrea cealalta unde ati scris despre marirea pretului la gazele naturale si energia electrica aici Virgil Popescu este doar unul dintre vinovati pentru ca in Romania exista si Autoritatea Nationala de reglamentare a preturilor in energie (unde angajati au salarii uriase raportat la venitul mediu al unui muncitor din Romania) dar astia cu toate ca aveau toate motivele sa conteste decizia luata de guvern nu au facut nimic,iar astazi Paul Stanescu,un membru de frunte al PSDeului se stie a declarat despre posibilile schimbari de ministere dintre PSD si PNL venite la pachet cu schimbarea primuluiminstru de la primavara ca:”echipa castigatoate nu se schimba”,adica omul scoate in evidenta ca ei PSDisti si PNListi au condus bine Romania uitand sa spuna ca bani veniti la buget au fost luati cu japca de la toti romani tocmai prin marirea preturilor la energie electrica,gaze naturale,produse petroliere si alimente,deci mai Stanescule asa cum te lauzi tu cu partidul tau ca ati condus bine Romania putea sa o faca tot prostul pentru ca mariri de preturi au fost mereu in Romania dupa 1990 dar atat de drastice ca in anul 2022 nu au fost nicodata indiferent cine a fost la putere in tara asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.