Acasă Actualitate Cu sârma scoasă, Gabriela Firea e gata de candidatura la președinție

Cu sârma scoasă, Gabriela Firea e gata de candidatura la președinție

DISTRIBUIȚI

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni înaintea ședinței conducerii PSD că este deschisă la discuții pentru o eventuală candidatură la prezidențiale. ””Am primit mai multe telefoane de la primari din țară care îmi spuneau că au senzația că nu vreau să mă implic, că deși am o încredere mare și că deși de doi ani de zile sunt tot eu și președintele Iohannis în topul încrederii și că păstrez această încredere doar pentru Primăria Capitalei.
Am stat și m-am gândit, am reflectat, având în vedere că aceste cuvinte vin de la oameni în care am încredere. În acest context am declarat că vin la ședință deschisă unor discuții. Nu spun acum da sau nu. În primul rând nu ar fi inteligent. Singurii care pot să dezbată sunt colegii de partid”, a declarat Gabriela Firea.”, a spus Firea.

Ar fi păcat să reiasă acest candidat exclusiv dintr-un aranjament politic. Am primit telefoane de la colegi din țară care mi-au spus că pare că nu vreau să mă implic. Părea că mă conserv pentru primăria Capitalei și părea un gest egoist”, a mai spus Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.