Home Actualitate Cultul personalității în guvern: „ministrul a dispus conducerii ANAR să închidă cât...

Cultul personalității în guvern: „ministrul a dispus conducerii ANAR să închidă cât mai rapid breșa” de pe Bistrița care are în comunicate ba 40 m, ba 25 m

DISTRIBUIŢI

Ne amintim cu toții de la orele de fizică problemele în care un vehicul ba stătea, ba mergea cu viteză mare, ba cu viteză mică în funcție de sistemul de referință ales. Așa e și la Ministerul Apelor și Pădurilor, condus de un politician total necunoscut și cu studii de subinginer mecanic: breșa de la Băbeni are ba 40 de metri, ba 25 de metri în funcție de cine aproximează: ori Victor Sandu, directorului general al Administrației Naționale Apele Române ori Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor.
După ce ieri i-am prezentat pe cei doi care-și arogă meritele de coordonare a unor echipe de specialiști în teritoriu deși ei nu au pregătirea necesară, azi, Ministerul Apelor și Pădurilor a anunțat că Deneș, „a fost informat miercuri dimineață de către directorul general al Administrației Naționale Apele Române, Victor Sandu, că în jurul orei 08.30, cea de-a doua breșă formată ieri la confluența pârâului Stăncălău cu râul Bistrița a fost închisă în totalitate”. Ministerul a menționat și că marți seara, Deneș, „a dispus conducerii ANAR să închidă cât mai rapid breșa care avea o lungime de aproximativ 25 metri și, de asemenea, să rămână la fața locului până când lucrarea va fi finalizată”.
Adică dacă el, politicianul, nu dispunea celuilalt politician, specialiștii de la Apele Române închideau breșa mai încet?
În comunicatul transmis de minister marți seara, breșa măsura nu 25 de metri, ci 40 de metri. Dar cine să se gândească din minister că jurnaliștii chiar pot citi comunicatele lor? Consilierii vin și pleacă odată cu ministrul și majoritatea sunt angajați pe criterii politice, aproape toți fiind copii, amante sau neveste de politicieni, principala lor activitate fiind să-l lingușească  pe politicianul care le semnează plata salariilor.

Foto: apepaduri.gov.ro

1 COMENTARIU

  1. Astazi a fost inlocuit din functie unul dintre cei mai experimentati directori ai apelor romane, Emil Vamanu de la ABA Siret Bacau. Arsene de la Neamt, cel care l-a numit si pe directorul ABA Prut Iasi – Pavaleanu de la SGA Neamt, l-a numit la ABA Siret pe fostul deputat Marcoci, consilier al lui Arsene si consilier al mecanicului Sandu (cu cate jumatate de norma). Urmariti lucrarile ce vor fi incredintate in perioada urmatoare.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.