Acasă Actualitate Cum a mijlocit Klaus Iohannis dispariția definitivă a trei copii orfani

Cum a mijlocit Klaus Iohannis dispariția definitivă a trei copii orfani

DISTRIBUIȚI

Propus de PNL și PSD pentru șefia unui guvern imaginar, Klaus Iohannis este acuzat de trafic internațional de ființe umane de către bunica a trei copii dispăruți via o adopție dubioasă intermediată de actualul primar al Sibiului. Ziarul „Curentul“ se află în posesia unei înregistrări video pe care am pus-o la dispoziția opiniei publice  AICI, în care bunica celor trei copii, Maria Iliuț, face declarații fulminante, istorisind dispariția copiilor și învinovățindu-l direct pe Iohannis de această afacere necurată. Directorul publicației „Justițiarul“, jurnalistul sibian  Marius Albin Marinescu, care a investigat acest caz în amănunțime, afirmă la råndul său într-o scrisoare deschisă adresată președintelui Romåniei, Traian Băsescu, documentată cu mai multe dovezi, că Iohannis se face vinovat de următoarele: trafic de ființe umane, trafic de influență și luare de mită, evaziune fiscală, rapt imobiliar, abuz de putere și corupție în gestionarea banului public și atentat la siguranța națională, pentru legăturile sale subterane cu o putere străină.

Tragedia familiei Iliuț începe cu anii 1990-1991, când, profitând de dispariția prematură a părinților celor trei copii, apare pe fir inspectorul școlar Klaus Werner Iohannis. Acesta, împreună cu soția, Carmen Georgeta Iohannis, au intermediat la vremea respectivă mai multe adopții de copii din județul Sibiu pentru cetățeni canadieni și americani. De acești copii nu se mai știe nimic astăzi, afirmă „Justițiarul“. Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții din Camera Deputaților a cercetat acest caz, și în anul 2004 a fost audiată chiar Maria Iliuț, bunica a trei frați adoptați de o familie de canadieni pe filiera Iohannis, împreună cu încă o fetiță în vârstă de doar două luni.

Solicitat de Comisia respectivă să se prezinte la audiere, Iohannis a refuzat, sfidând Parlamentul României. Maria Iliuț i-a înmânat personal fostului președinte Ion Iliescu un memoriu în care arăta implicarea lui Iohannis în dispariția nepoților săi, dar fără niciun rezultat. Puțin i-a păsat lui Iliescu de copiii altora. Doar el nu are copii! Nici Iohannis nu are copii, dar „bine“ că i-a vândut pe ai altora, constată cu dezamăgire Albin Marinescu. Pe lângă probele depuse la dosar, jurnalistul îl informează pe președinte că deține probe suplimentare și că există și martori dispuși să dea declarații privind implicarea directă a soților Iohannis în traficul internațional de copii. Până atunci, „Curentul“ vă oferă, în exclusivitate, un interviu video incendiar cu bunica celor trei copii dispăruți.

{youtube}-5qG36S7TCI{/youtube}
{youtube}c6ziGhK3IYY{/youtube}

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.