Acasă Actualitate Cum au rostogolit cretinii pe Facebook minciunile cu ambulanța: sunt 2-3 copii...

Cum au rostogolit cretinii pe Facebook minciunile cu ambulanța: sunt 2-3 copii cu bani în gură, i-a luat pentru organe, e manevră cu masoneria, ziua e călugăriță, seara asistentă

DISTRIBUIȚI

„La data de 4 iulie, în jurul orei 23,30, o femeie a sesizat prin apel la 112 faptul că a fost agresată de un grup de bărbaţi, pe o stradă din sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Secţiei 3, iar din primele verificări s-a stabilit că femeia, care dormea într-o autospecială inscripţionată cu însemne specifice ambulanţei, staţionată în faţa unui imobil de pe raza sectorului 1, a fost lovită de cinci bărbaţi. Poliţiştii i-au identificat pe aceştia şi i-au condus la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru audieri”, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Citește și Legende urbane care i-au înnebunit pe români din 1940 până astăzi: de la canalul în care ajungi săpun, la volga neagră și ambulanța care ne fură copiii

Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale de specialitate în incinta subunităţii de poliţie, dar a refuzat să fie dusă la spital.
Cu privire la vehiculul folosit de victimă, s-a stabilit că este unul privat, nu aparţine sistemului de ambulanţă şi nu are utilitate medicală, spun poliţiştii.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, şi tragerea vinovaţilor la răspundere penală.

„Periodic în spațiul public revine mitul ambulanței negre cu care se răpesc copiii! Facem un apel ferm la toți cei care primesc astfel de mesaje: NU LE POPULARIZAȚI ȘI NU LE REDISTRIBUIȚI! Acestea sunt mesaje false și nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată. Oameni buni, AMBULANȚA NEAGRĂ NU EXISTĂ!”, au precizat reprezentanții Ministerului de Interne, pe Facebook.

Un mesaj similar a fost postat, tot pe pagina de socializare, și de către cei de la Poliția Română, care arată că, deși emoția ghidează comportamentul, toate afirmațiile trebuie trecute prin filtrul rațiunii.

„Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural. MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele.

ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri. Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”. Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o. Te rugăm să nu distribui pe rețelele de socializare mesaje false. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său”, a scris pe Facebook Poliția Română.

În pofida acestor avertismente mai mulți români s-au apucat să distribuie live-uri făcute de la fața locului.
„Cipi de la Gara de Nord a fost vedeta live-urilor. Omul care nu a văzut nimic, dar știa tot! Cu o înverșunare de care nu aflase nimeni până atunci, el relata cu foarte mare convingere că în interiorul ambulanței ”sunt 2-3 copii cu bani în gură, i-a luat pentru organe”.

S-a jurat pe toată familia lui câte un minut, fără să respire: ”Uitați ambulanța care ia copii, să moară familia mea! Uitați, asta de-aici, asta galbenă, care ia toți copii, să moară toată familia mea. Se plimbă de șapte ore pe străzi. A luat un copil, l-a băgat acolo… ăla fiind mai șmecher, mai haladit, a fugit, cum a văzut și el la televizor”.
„E manevră… cu masoneria”

Alt vecin al lui Cipi l-a deturnat pe live când a venit cu o teorie și mai interesantă depre mașina doamnei Doina Popescu: ”Avea numere de Italia, avea gheață, e manevră… cu masoneria… e de la stat. Mai devreme au fost îmbrăcate în călugărițe, și pe seară în asistente”.

Ca s-o protejeze pe săraca femeie asaltată de mulțimea furioasă, polițiștii i-au sugerat să-și ducă mașina în curtea Secției 3. Și credeți că urmăritorii s-au lăsat cu una, cu două? Au pornit în marș după ea, iar acolo au reluat fantasmagoriile.

”Au găsit copii morți la țară, cu bani în ei… Uite, Vasile, ambulanța, să moară baiatul meu. Aia care ia copii orfani. Vasile nu mă mai suna, orfane, că sunt pe LIVE!”, țipa Cipi, în timp ce sute de mii de oameni se uitau la înregistrarea lui.” Citește mai mult pe  Stenogramele halucinante din cazul ”Ambulanța neagră”. ”Au găsit copii morți la țară cu bani în ei!”

Foto https://doinapopescu.wordpress.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.