Acasă Actualitate Cum i-au prins polițiștii pe niște petrecăreți

Cum i-au prins polițiștii pe niște petrecăreți

DISTRIBUIȚI

La data de 17.10. 2020, în jurul orei 23.30, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că in zona Şoselei Colentina, spre ieşirea din Capitală, se tulbură liniştea publică.

Iniţial, echipajele ajunse la faţa locului nu au constatat larmă sau zgomote, dar pentru siguranţă, au continuat verificările, inclusiv simulând a părăsirea zonei, iar în scurt timp, au constatat că de subsolul unui imobil, unde funcţionează o societate comercială de alimentaţie publică au început să se audă vocile unor persoane, precum şi muzică la un nivel scăzut.

Poliţiştii au verificat căile de acces în clădire, intrarea în imobil, uşa fiind închisă şi prevăzută cu un lacăt, dar care nu era încuiat, şi au pătruns în interior, la subsol fiind depistate 60 de persoane, dintre care 48 de adulţi, participante la un eveniment.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 Cod penal.

Cu privire la persoanele participante la eveniment s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Facem precizarea că inclusiv în data de 16.10, poliţiştii i-au pus în vedere administratorului societăţii faptul că organizarea evenimentelor nu este permisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.