DISTRIBUIȚI

Noi detalii din viața fostului cuplu aproape prezidențial ies la iveală după ce Liviu Dragnea și-a părăsit iubita cu 30 de ani mai tânără în urma unei serii de mesaje găsite în telefonul femeii. Irina Tănase a jucat un rol important în deciziile politice din PSD și era prezentată public în 2018 de amazoanele partidului drept o posibilă primă doamnă a României. Justiția română a întrerupt visul de preamărire, via Daddy, al tinerei, însă nu înainte ca aceasta să dea două lovituri de grație fostelor partenere ale fostului lider al PSD.
Prima lovitură a reușit-o Irina în vara anului 2018 când la nunta fiului lui Liviu Dragnea, Bombonica (foto mijloc), fostă soție și mama copiilor fostului lider PSD, nu a mai participat, iar Irina i-a ținut locul de soacră mare.
Zece luni mai târziu, când listele PSD pentru europarlamentare erau aproape definitivate și pe un loc fruntaș era poziționată fosta iubită a lui Dragnea, Irina a mai bifat „o fostă”: l-a convins peste noapte pe Dragnea să o scoată pe aceasta de pe listele depuse.
În urmă cu unsprezece ani, Liviu Dragnea făcuse o pasiune teribilă pentru tânăra Cătălina Ștefănescu pentru care „îl bătea la cap pe George Maior” să o angajeze la SRI, după cum a dezvăluit fostul premier Victor Ponta. „Tot explica că ea știe rusește, că a studiat la Moscova”, detalia Ponta. Cum Maior nu a angajat-o la SRI, Dragnea a făcut-o deputat de Teleorman și chiar membră a Comisiei Juridice deși ea nici CV-ul nu a știut să și-l completeze, reieșind din acesta că a absolvit „Facultatea de limbi şi literature străine” și că între 13 și 24 de ani ar fi absolvit Institutul Pușkin din Moscova. Ajunsă în Parlamentul României după trei ani de relație, Cătălina îi rupe inima lui Dragnea și se aruncă în brațele beizadelei Vlad Cosma și apoi în cele ale lui Dan Șova.
Dragnea s-a consolat cu Irina Tănase dar nu a uitat-o nici pe Cătălina și în 2019 decide să o plaseze în Parlamentul European. Publicația „Liber în Teleorman” a publicat la începutul anului 2019 un mesaj distribuit printre membrii PSD, prin care li se solicita „să strângă semnături pentru prietena noastră, care vine cu recomandare de sus, foarte de sus”. Cu toată recomandarea de la Dragnea, Cătălina nu a mai ajuns europarlamentar.
Se vede treaba că Irina care acumulase frustrări când era doar secretara lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării și acesta trăia povestea de iubire cu Cătălina făcând drumuri dese în Brazilia nu a fost mulțumită că a reușit să-i ia locul și în inima politicianului și în Brazilia. Vezi AICI câte drumuri a făcut Cătălina în Brazilia și câte Irina.

Noroc cu umorile Irinei că altfel mai ajungea și păpușa lui Dragnea, cum i se spune Cătălinei, europarlamentar.

Citește și „Irina îi scria fostului iubit: trec pe la tine să mă f..i un pic. Mi-e frică, e ăsta și mai dubios

2 COMENTARII

  1. Sincer acum este meritul ei ca este o fata amitioasa din popor, iar poporul iubeste telenovele cu iz de serial sud african. Care este problema ca a studiat la Moscova Irina Tanase, daca o luam asa il credem pe Cristian Rizea care afirma direct ca George Cristian Maior este agatat de contraspionajul britanic cand avea si el un inceput de cariera diplomatica la post la Londra, ai sa nu fim paranoici, zau asa.
    Sincer mai sunt niste fatuci cu state similare in Parlamentul Romaniei, plecate pe afara, prelucrate si trimise pachet pe post de honey pot in bratele ai nostrilor decidenti, care acum se afla direct in conducerea organizatiilor judetene a PSD – pe post de parlamentariu, insa ce sa facem, pas cu pas.. vorba lui Santa Klasus..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.