Acasă Actualitate Cum s-a grăbit incompetenta Firea cu autobuzele pe liniile de tramvai

Cum s-a grăbit incompetenta Firea cu autobuzele pe liniile de tramvai

DISTRIBUIȚI

Acum două zile, Gabriela Firea a prezentat intrarea în vigoare a noului cod rutier care permite autobuzelor să circule pe linia de tramvai ca pe o realizare a sa de primar, crezând că toți bucureștenii sunt habarniști ca ea.

Administrația PSD-Firea s-a grăbit propagandistic să extindă circulația autobuzelor pe liniile de tramvai fără ca infrastructura să fie pregătită pentru această schimbare. Rezultatul s-a văzut imediat: deja unele tramvaie nu mai pot circula, iar în loc ca traficul să fie facilitat, e perturbat.

„Problema se va agrava în săptămânile care urmează, când se înregistrează statistic cele mai călduroase zile ale anului, iar infrastructura rutieră e masiv solicitată de temperaturile ridicate.

Sunt convins că bucureștenii s-au săturat de cârpelile administrației PSD-Firea și își doresc un oraș condus eficient, în care noile măsuri să fie atent gândite și puse în practică. Iar asta înseamnă investiții serioase, bine planificate, făcute cu adevărat pentru oameni, nu din disperarea de a obține un nou mandat”, consideră Nicușor Dan, candidatul independent la Primăria Capitalei, susținut de USR, PLUS și PNL.

1 COMENTARIU

  1. ASA SE INTAMPLA CAND AI SFATUITORI TICALOSI SI TRADATORI, IAR TU ESTI PARALEL CU PROBLEMELE ADMINISTRATIEI PUBLICE SI GHINIONISTA CA-TI INTRA SARME PESTE TOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.