Acasă Actualitate Cum se umilește Viorica Dăncilă: încearcă o nouă întâlnire cu Juncker la...

Cum se umilește Viorica Dăncilă: încearcă o nouă întâlnire cu Juncker la aeroport la plecarea acestuia

DISTRIBUIȚI

Update ora 13.00: Jean Claude Juncker a ajuns la Aeroportul Băneasa unde a fost așteptat de Viorica Dăncilă care a fost prezentă în aeroport la ora 12.10.

După ce a ratat întâlnirea de luni seara din aeroport la sosirea lui Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, premierul Viorica Dăncilă încearcă să aibă o întrevedere cu acesta, marţi, la ora 12.30, potrivit unor surse oficiale, la plecarea din România a oficialului european.

Fostul președinte Traian Băsescu a explicat luni seara, la emisiunea România 9 de la TVR 1, că este jenantă această ploconire. „Echivalentul lui Jean-Claude Juncker în România este premierul. Nu prea se cade să te aștepte premierul la aeroport. Domnul Juncker trebuia să facă o vizită la Palatul Victoria, într-o întâlnire nu de un sfert de oră, ci de o jumătate de oră, dar foarte probabil, scrisoarea idioată pe care a trimis-o cu „lovitura de stat în România” l-a făcut pe Jean-Claude Juncker să nu mai aibă niciun fel de respect pentru premierul din România. Așa ceva se practică când un înalt demnitar se află într-o călătorie lungă și face o escală. Întâmplarea cu doamna Dăncilă și modul expeditiv în care a tratat-o Jean-Claude Juncker este expresia respectului pe care îl au pentru actualul guvern, nu pentru România.”, a explicat Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.