Acasă Actualitate Cumpănașu depune plângere după plângere. Ce face Sorina Pintea? Ați ghicit: trimite...

Cumpănașu depune plângere după plângere. Ce face Sorina Pintea? Ați ghicit: trimite inutilul Corp de Control

DISTRIBUIȚI
Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a intrat într-o morișcă a disperării și lansează fumigenă după fumigenă. După ce a acuzat procurorul de caz că ar fi lucrat la DNA și a instrumentat dosare în favoarea unor oameni care au deținut și dețin sistemul, informația s-a dovedit a fi falsă. Procurorul nu a lucrat niciodată în DNA. Nu-i nimic, Cumpănașu merge mai departe. Aflând că „DIICOT este pregătit să o declare decedată pe Alexandra și astfel să oprească orice căutare a ei”,  noua vedetă a anunțat că va face plângere la Parchetul General și Ministerul Sănătății privind modul în care INML a analizat probele găsite la Caracal. INML a anunțat că testele ADN efectuate arată că rămășițele umane arse în curtea lui Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu.
Așa cum ne-a obișnuit, Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit în loc să tacă:
„Pot să vă spun că la nivelul Ministerului Sănătății nu există plângeri depuse privind activitatea INML. Cei de la INML respectă niște procedură și nu cred că ar trebui să ne grăbim să acuzăm.
Eu personal în calitate de ministru al Sănătății nu trebuie să știu ce se întâmplă într-o analiză comandată de un organ judiciar. Eu am auzit din presă că se va face o plângere. Atunci vom trimite corpul de cotrol pentru a face verificări” , a declarat Pintea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.