Acasă Actualitate Cumpănașu: „Monstrul Gheorghe Dincă face parte dintr-un clan. Am dat la DIICOT...

Cumpănașu: „Monstrul Gheorghe Dincă face parte dintr-un clan. Am dat la DIICOT toate informațiile”

DISTRIBUIȚI

Alexandru Cumpănașu unchiul fetei care a fost sechestrată, violată și răpită de monstrul Gheorghe Dincă la Caracal, a dezvăluit, miercuri seaă, la B1 TV, că presupusul criminal ar face parte dintr-un clan, care s-ar ocupa cu traficul de persoane.

Unchiul fetei, despre care anchetorii spun că ar fi moartă, a declarat că Gheorghe Dincă nu este străin de traficul de persoane. Cumpănașu spune că individul din Caracal și membri ai familiei sale s-ar fi ocupat de astfel de lucruri în Italia.

Asta deși, miercuri, într-o conferință de presă, procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a spus că Gheorghe Dincă nu a fost implicat în nici o faptă ilegală în italia.

„Am dat la DIICOT o listă cu nume, adrese, telefoane ale celor implicați. E clar că e ceva necurat la mijloc. Mai ales că individul care a sunat-o pe mama Alexandrei a spus că fata este în Anglia. Și m-am întrebat de ce Anglia. Și am aflat că acest partener al monstrului este plecat acum în acea țară”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Am primit o avalanșă de documente în seara asta, de chestiuni concrete pe care nimeni nu le mai poate ignora.

Citește și Pe cine protejează Gheorghe Dincă? E amenințat de traficanți sau cineva drag lui e traficant(ă) de minore? Alexandra ascunsă într-un pod?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.