Acasă Actualitate Curtea de Apel i-a interzis lui SOV sa parasesaca Romania

Curtea de Apel i-a interzis lui SOV sa parasesaca Romania

DISTRIBUIȚI

Sorin Ovidiu Vîntu nu are voie să părăsească țara, pe toată durata procesului de favorizare a infractorului  Tribunalul Bucuresti, a hotărat astăzi Curtea de Apel București care a menținut decizia instanței inferioare privind prelungirea acestei măsuri și pe durata cercetării judecătorești. Hotararea este definitiva.

Astfel, Sorin Ovidiu Vîntu nu mai are voie să plece din țară, măsura aplicându-se și lui Octavian Țurcan și Alexandru Stoian pană la finalizarea judecatii. Curtea de Apel București a judecat astazi recursul lui Sorin Ovidiu Vîntu și a lui Octavian Țurcan, față de  decizia  Tribunalului Bucuresti din 8.11.2010 luata in dosarul numarul 49702/3/2010.

Vintu  se prezinta la proces pentru ca l-au obligat judecatorii

Incheierea sedintei de judecata prin care i s-a interzis lui SOV sa paraseasca tara impune si alte restrictii pentru cei trei inculpati :
« Conform art.1451 rap. la art.145 C. pr. pen., ia fata de inculpatii Turcan Octavian , Vantu Sorin Ovidiu și Stoian Alexandru masura obligarii de a nu parasi tara, în cursul judecății, începând cu data de 8.11. 2010. Conform art. 145 alin. 11 C. pr. pen., pe durata masurii obligarii de a nu parasi tara, inculpatul Vantu Sorin Ovidiu trebuie sa respecte urmatoarele obligatii: a) sa se prezinte la instanța de judecată ori de cate ori este chemat; b) sa se prezinte la organul de politie in a carui circumscripție teritoriala locuieste, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie, sau ori de cate ori este chemat; c) sa nu isi schimbe locuinta fara incuviintarea organelor judiciare; d) sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte nicio categorie de arme; e) sa nu se apropie de inculpatul Turcan Octavian, de invinuitul Virgil Popa si de numitul Nicolae Popa si sa nu comunice cu acestia, direct sau indirect. Conform art. 145 alin. 11 C. pr. pen., pe durata masurii obligarii de a nu parasi tara, inculpatul Turcan Octavian trebuie sa respecte urmatoarele obligatii: a) sa se prezinte la instanța de judecată ori de cate ori este chemat; b) sa se prezinte la organul de politie in a carui circumscripție teritoriala locuieste, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie, sau ori de cate ori este chemat; c) sa nu isi schimbe locuinta fara incuviintarea organelor judiciare; d) sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte nicio categorie de arme; e) sa nu se apropie de inculpatii Vantu Sorin Ovidiu si Stoian Alexandru, de invinuitul Virgil Popa si de numitul Nicolae Popa si sa nu comunice cu acestia, direct sau indirect. Conform art. 145 alin. 11 C. pr. pen., pe durata masurii obligarii de a nu parasi tara, inculpatul Stoian Alexandru trebuie sa respecte urmatoarele obligatii: a) sa se prezinte la instanța de judecată ori de cate ori este chemat; b) sa se prezinte la organul de politie in a carui circumscripție teritoriala locuieste, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie, sau ori de cate ori este chemat; c) sa nu isi schimbe locuinta fara incuviintarea organelor judiciare; d) sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte nicio categorie de arme; e) sa nu se apropie de inculpatul Turcan Octavian, de invinuitul Virgil Popa si de numitul Nicolae Popa si sa nu comunice cu acestia, direct sau indirect. Conform art.145 alin.22 C. pr. pen., atrage atentia inculpatilor ca, in cazul incalcarii cu rea-credinta a acestor obligatii, se va lua masura arestarii preventive. »

Asadar, daca SOV incalca vreuna din cele cinci interdictii impuse de judecatori, va fi rearestat ceea ce inseamna ca luni, 6 decembrie, acesta va petrece ziua de mos Nicolae la Tribunal.
Dar stati linistiti, n-o sa-l sune pe Nicolae Popa, golanasul mic, sa-l felicite de ziua numelui. Nu-i da voie Instanta.

Grele zile ai ajuns sa traiesti Excelenta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.