DISTRIBUIŢI
dabija

În România s-a ajuns ca orice neavenit să se considere un geniu de neînlocuit și prin urmare să i se pară că poate ocupa orice funcție remunerată cu sume astronomice.

Așa se întâmplă și cu Ramona Dabija, directoarea Agenției Antidrog a MAI, o persoană fără nicio competență pe traficul sau consumul de droguri, cu CV-ul nepublic și care și-a secretizat salariul din declarația de avere. Ba mai mult, presa o și acuză că a ocupat funcția printr-un concurs trucat de secretarul de stat Despescu Bogdan, care i-ar fi dat subiectele. Detalii AICI.

Deși era obligată conform legii să-și declare salariul, Dabija s-a gândit ea probabil că pe cine freacă grija și a tras o dungă neagră peste sumă. Așa că pe surse, am aflat că persoana care conduce Agenția Națională Antidrog încasează lunar 15.000 Euro pe lună.

Asta deși vineri, Curtea de Conturi a anunțat că în urma auditului efectuat s-a constatat că Agenția Antidrog este ineficientă și nu are personal specializat. 

Deși ineficientă, Agenția Antidrog toacă peste 6.000.000 Euro pe an

Așa cum presa a relatat, Dabija a lucrat la Evidența Populației și în domeniul Comunicării de unde a fost numită prin dorința lui Despescu în fruntea Agenției Antidrog din al cărei Comsiliul Științific face parte controversatul Pavel Abraham.

Jurnalistul Mircea Marian scria că Dabija și-a început cariera în poliție „într-o secție în care lucra și tatăl ei, care a avut rang de comisar-șef: „Șase luni mai târziu am plecat din secție, așa cum mi-am dorit, fiindcă voiam să-mi demonstrez că pot și fără tata. Și am reușit”, spunea Dabija citată de Mircea Marian.

 

58 ARII

 1. Cum sa nu plece tinerii ultra pregatiti in strainatate cand puta asta castiga atatia bani !!! Este savanta modiala ca ceauseasca ?? Este Marry Curry ??? O tara unde golanii politici pun in functie EDITAT

 2. Curtea de Conturi nu mai are atribuțiuni de control face decât audit adică își da cu părerea vas albina….

 3. românia este o țară tribală…. Asta este comportamentul de mii de ani… Nu am depășit stadiul de trib: orice parvenit își pune în funcții toate neamurile!!!

 4. Dacă si fostul milițian face parte din afacere totul este foarte clar; CORUPTIE instituționalizată ,patronată de guvernul condus de incoruptibilul Ciolacu. Amar de capul nostru ,ne lăsăm conduși de hoți, bandiți, corupți, mincinoși SI incompetenți.

 5. Ce poate fără tata? Nu poate nimic…se vede pe fata ei Acolo si au gasit sa o pună ? La droguri? Trebuie cineva cu experiență, mai ales ca s a vazut in ultima vreme ce poate face consumul de droguri!!! . NESIMȚIȚI …sa I ia dracu cu fufa lor în frunte

 6. Ar trebui un centru național de testare unde să se de-a concurs pentru fiecare categorie de personal .Astfel posturile publice vor fi ocupate de persoane competente.

  • Păi mă p–a tu nu ai citit că i s-au dat subiectele (deci a fost pregătită).😊 La orice centru național ar fii dacă vine cu dedicație și primește subiectele e pregătită. Vags albina asta e lumea că ești în România,că ești în SUA cine trebuie sa intre intră.Vezi beizadele lui Biden ,Tramp,etc.

 7. Concurs pentru ocuparea fiecărui post, iar examinatori și subiectele sa fie prezentate în ultimul moment! Testarea tuturor celor care sunt astăzi pe funcții fără nicio excepție!

 8. Concurs pentru ocuparea fiecărui post, examinatorii din alte județe, iar subiectele date în ultimul moment! Testarea tuturor celor care sunt astăzi pe funcții fără nicio excepție!

 9. Guvernul spune ca nu sunt bani la buget și împovărează populația cu tot.felul de taxe și impozite vazind bine cum se duc banii pe apa simbetei. În ce tara dezvoltata din occident vedem salarii bugetare de 15000 e? Mare rușine statului Roman. Nu mai exista niciun control.

 10. Asta este un simulator statal, stat de drept banditesc, folosit pe plan național și internațional pentru cele mai murdare afaceri din lume. Este Securitania…poreclita și Romania…statul care aara bandiții cu toate serviciile lui banditesti și jupoaie populația ordinară, de care are nevoie numai pentru simularea unui stat, a unei structuri de țară….prețioși pentru administrația simulatorului sunt numai hoții, traficanții, santajabilii…

 11. Doamne, dar oare nu se știe? Doar asa ocupa funcțiile publice și, dramatic, nu poți sa vorbești cu ei, profesionist, te umilesc, te înfrunta fără vreun argument. Șunt susținuți, chiar și de angajații care, fie sunt obedienti, fie interesați. În orice instituție, în toate instituțiile publice.

 12. …principala problema de aici este SALARIUL de 15.000 EURO plătit intr-o INSTITUTIE BUGETARA unei persoane ……nu faptul ca este capabila sau nu.
  ……intr-o instituție bugetara salariile ar trebui sa fie reglementate și nu sa ajungă la sume astronomice.

 13. E alti mai mai aia se joaca milioanele , dacă era totul de stat nu era asa a veau fie care salariu , uni un pic mai mult asa munciți pentru putrefacțile astea ca tot mor dai morți lor de jeguri

 14. Datorita acestor persoane incompetente tinerii au ajuns să se drogheze ,fiind legalizate magazinele cu etnobotanice .Sa se dea concurs pt.ocuparea oricărui post nu pe pile,cunoștințe,politic. Toți ar trebui sa luam atitudine ,de ce să lăsăm viitorul copiilor ,nepoților noștri pe mana acestei caracatițe La fel cum se întâmplă cu prostituția ,pensiile speciale !!

 15. LA TARGOVIS,TE , PE STRADA G- RAL FLORESCU , EXISTA SEDIUL POL. MUNI IPALE IAR LA DISTANT,A DE 50 M DE POLIT,IE SUNT 5 CAMINE , FIECARE AVAND CATE 4 ETAJE . IN ACESTE CAMINE POT,I FACE ROST DE CE DROGURI VREI : ETNOBOTANICE , COCAINA , MARIJUANA , FENTANIL ETC. CULMEA CULMILOR , TRAFICUL DE DROGURI DIN CAMINE SE FACE CU S,TIINT,A S,I ACORDUL POLIT,IEI DE ANI DE ZILE . UNII TRAFICANT,I AU LOCUINT,E LA PARTER IAR DEPENDENT,II BAT IN GEAM S,I PRIMESC DROGUL IN VAZUL POLIT,IEI . NU SE IA NICIO MASURA PT. CA SUNT INTERESE FINANCIARE MARI : FIECARE TRAFICANT DIN CAMINELE ASTEA COTIZEAZA DE 2 ORI / LUNA , CU SUME DE BANI ( 50 MIL – 100 MIL ) LA S,EFUL INTERLOPILOR , IAR EL LA RANDUL LUI , COTIZEAZA LA EDITAT

 16. Așa cum se spune în popor, pentru Dabija să nu te fută grijă dar cînd Dabija este o neavenită angajată într-un sistem ce ține de infracționalitate pe pilele lui Dottore Despescu atunci cum să nu te fută grija? Adică cei de la Antidrog, că tot dau în ei presa, într-un aparat subdimensionat, nu fac față la traficul de droguri, atunci nu pot să spun decit **** PSD și PNL!!!!!

 17. Așa este, am fost cadru MAI, am avut curajul sa demasc unele ilegalități săvârșite de mai-Marii din sistem și de atunci am avut foarte mult de suferit, nu se va schimba nimic doar dacă, vor veni Germanii sau alte națiuni de incredere la conducerea instituțiilor publice din România, pana atunci sigur nu se va întâmpla nimic în bine, de ce firme private progresează și instituții publice sifoneaza banii publici?

 18. România este încă în mrejele ex-comuniștilor si securiștilor, împărțită în felii pentru fiecare dintre ei. Toată averea acestei țări a fost în mâinile lor imediat după ’89 și cu banii au făcut ce au vrut ei: troc cu resursele RO pentru beneficii personale, afaceri în RO și în lume cu bani furați, vânzări străinilor ce nu puteau exploata, etc., și pe toate nu ar fi reușit să le facă dacă nu și-ar fi pus la conducerea țării oamenii lor, în toate structurile de sus până jos. De asta funcționează statul român prin instituțiile sale așa cum îl vedem. O uriașă caracatiță greu de stârpit.

 19. Cel mai mare cancer al poporului Român de după revoluție e foști membri de partid al PCR , acești canceroși au distrus încrederea românilor în viitorul acestor meleaguri sfinte care au aparținut Românilor și care din păcate mare parte e a străinilor, asta au făcut PSD și PNL

 20. Aveți serioase probleme de gândire dacă aveți curajul să aruncați cu piatra în acest om, PRIMAR
  Oameni buni ,salariul pe care si l-a însușit este de 3000 de euro,este ceea,ce dânsul a considerar ca merita. Este un salariu de bun simț,aproape de cel al unui primar într-o țara europeana,unde prețurile sunt mai mari ca în Barcelona, sau Madrid,sau Roma . Noi !!! Sa avem acelasi curaj ca omul asta ,sa ne cerem salariul european pe care il merita orice cetățean ! Punct! Hai la mai bine si la salarii mari europene!!!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.