DISTRIBUIȚI

Polițiștii care anchetează amenințările și agresiunile celor doi consilieri locali din Mogoșoaia au fost foarte blânzi cu aceștia, ceea ce a dat liber altor PNL-iști să amenințe politiciene din USR.

Liderul TNL Brașov, Bogdan Pintilie, a fost somat de Florin Cîțu să demisioneze din PNL, după reacţiile la postarea cu viceprimarul municipiului Braşov, Flavia Boghiu.

„Îmi cer public scuze doamnei Flavia Boghiu pentru postarea de ieri, postare pe care am şi sters-o, tot ieri. De asemenea, îmi cer scuze tuturor doamnelor care au fost victime ale violentei de orice fel şi care au văzut postarea mea. Deşi poza nu îmi aparţine şi am scris în textul postării că este un pamflet, regret că fost interpretată greşit şi că am atins un subiect atât de sensibil, cu care foarte multe femei se confruntă. Întrucât subiectul a fost exploatat politic, am decis să demisionez din PNL, până la clarificarea acestei situaţii”, a transmis Bogdan Pintilie, într-o postare pe Facebook.

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban (USR), l-a acuzat duminică pe un lider local al Tineretului Naţional Liberal (TNL) că i-a adus ameninţări viceprimarului Flavia Boghiu, într-o postare pe Facebook.

Postarea de pe contul liberalului Bogdan Pintilie, la care a făcut referire edilul, includea şi o fotografie trucată, în care viceprimarul Flavia Boghiu avea un ochi învineţit.

Flavia Boghiu a avut şi ea o reacţie la respectiva postare.

„Vicepreşedintele tineretului liberal, Bogdan Pintilie, consideră că mi-ar sta bine bătută, cu un ochi vânăt. Dezvoltatorul imobiliar Garbis-Vincenţiu Kehaiyan, cel care vrea să construiască proiectul American Dream pe dealurile din Schei, ar vrea să mă vadă în scaun cu rotile, să se întâmple şi la Brasov ce s-a întâmplat la Mogoşoaia, unde o colegă consilier local a fost ameninţată şi agresată. (…) Niciunei femei nu ar trebui să îi fie frică pentru siguranţa ei, doar pentru că a deranjat interesele cuiva. Sunt sigură că astfel de cazuri se întâmplă în toată România. Cred că a venit momentul să nu mai tăcem şi să ‘ne vedem de treabă’, ci să dăm un mesaj clar tuturor femeilor care trec prin asta: Nu eşti singură! Iar celor cărora le lipseşte respectul faţă de femei şi frica de lege să le arătăm că asemenea comportamente sunt inacceptabile”, a scris viceprimarul Braşovului pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.