Acasă Actualitate Dan Tesloianu plasat în arest la domiciliu, perioada se deduce la o...

Dan Tesloianu plasat în arest la domiciliu, perioada se deduce la o eventuală condamnare

DISTRIBUIȚI

Medicul cardiolog Dan Tesloianu, de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, care se afla în arest preventiv din data de 18 februarie în legătură cu dosarul stimulatoarelor cardiace, va fi eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu. Această hotărâre a fost luată vineri seara de către Curtea de Apel București și este definitivă.

„Respinge, ca nefondată, contestația formulată de către contestatorul Parchetul de pe lângă Tribunalul București împotriva încheierii din data de 02.05.2023, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București- Secția I Penală”, se arată în minuta instanței.

Dan Tesloianu a fost arestat preventiv pe 18 februarie pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, în formă continuată (238 de acte materiale), complicitate la continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente, potrivit legii, şi luare de mită.

Conform Codului Muncii, contractul de muncă al lui Tesloianu a fost suspendat de drept la momentul arestării preventive.

2 COMENTARII

  1. E neclar ceva: acest doctor Tesloianu, ce trebuia sa face cu cei 300 d epacienti? sa-i fi lasat sa moara? deci nu a fost bine ca in caz de forta majora, prin faptul ca nue xistatu stimulatoare cardiace noi, a fost nevoit prin etica medicala sa foloseasca stimulatoare ce fusesera utulizate.
    Dar pana sa se dea legea de sistare a refolosirii, cum de le puneau la pacienti folosite?! Ceva nu se pupa.

  2. Mai Sandel mai,lucrul neclar despre care vorbesti tu aici este tocmai pentru ca medicul asta lucra ascuns,adica chiar daca lua stimulatoare de la oameni morti trebuia sa faca lucrul asta la vedere,cu acordul familiilor pentru ca altfel el,medicul se incadreaza la profanare de cadavre.
    In concluzie: in cazul oricarei fapte facuta pe ascuns este ceva necurat la mijloc,iar in cazul asta doctorul Tesloianu nu dorea sa fie cunoscut modul lui de lucru si cum in cazul asta nu este vorba de un decedat caruia i s-a luat stimulatorul cardiac ci este vorba de 300 de oameni medicul nu are nici o scuza,tocmai pentru ca aici nu este vorba de un caz izolat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.